Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 300M 0,20

Black Friday
Sneci - Tobi
Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: EF-34060-020

Gyártó: EXCALIBUR

Szállítás: 1-5 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,2
Zsinór hossza: 300 m
1 250 Ft
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

Cikkszám: 34060-020
Átmérő: 0,20 mm
Hossz: 300 m
Szín: Fluo narancs
Szakítószilárdság: 5,75 kg
Sok horgász fél a fluo sárga színtől, nekik készült ez a termék. Köztudott hogy a narancs szín már párméteres vízben láthatatlan a halak számára. Amíg a pontyoknak a zsinór láthatatlan marad, a víz feletti részen kiválóan látható, ez pedig nagy segítség az éjszakai horgászatok során. Lágysága teszi lehetővé számunkra az igazán nagy távolságok elérését, míg kopásállósága bármilyen akadós terepen hasznos lehet a legnagyobb pontyok szákba terelésében is. Anyaga Japánban készült, ami alapvető követelmény a kiváló minőséghez.

Az Excalibur Carp Feeder Fluo Narancs monofil zsinór az egyik legjobb választás a horgászok számára, akik szeretik a pontyozást. Ez a zsinór 300 méter hosszú és 0,20 mm vastag, így elég hosszú és vastag ahhoz, hogy bármilyen horgászatot megkönnyítse. Az Excalibur Carp Feeder Fluo Narancs monofil zsinór felülete kifejezetten sima, amely lehetővé teszi, hogy a horgásznak könnyen dobja ki a csalit. A zsinór színe fluoroszkópos narancs, amely könnyen látható a víz felszínén, így a horgász könnyen nyomon követheti a zsinór mozgását.

A zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és ellenállnak a kopásnak és a deformációnak. Az anyagok kiválasztása mellett az Excalibur Carp Feeder Fluo Narancs monofil zsinór tervezése kifejezetten a horgászok igényeihez igazodik. A zsinór rendkívül erős és rugalmas, így a horgász biztos lehet benne, hogy a zsinór nem fog eltörni, ha egy nagyobb halat fog.

Az Excalibur Carp Feeder Fluo Narancs monofil zsinór kiválóan alkalmas a feeder horgászatra. A zsinór megfelelően hajlékony, így a horgász könnyen irányíthatja a csalit a vízben. A zsinór nagy teherbírása és rugalmassága miatt a horgász könnyen tudja kezelni a nagyobb halakat. A zsinór fluoroszkópos narancssárga színe miatt könnyen észrevehető a víz felszínén, így a horgász könnyen követheti a zsinór mozgását.

Az Excalibur Carp Feeder Fluo Narancs monofil zsinór számos előnnyel rendelkezik a horgászok számára. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és ellenállnak a kopásnak és a deformációnak. A zsinór rugalmas és erős, így a horgász könnyen tudja kezelni a nagyobb halakat. A zsinór fluoroszkópos narancssárga színe miatt könnyen észrevehető a víz felszínén, így a horgász könnyen követheti a zsinór mozgását.

Az Excalibur Carp Feeder Fluo Narancs monofil zsinór méretei: 300 méter hosszú és 0,20 mm vastag. Ezek a méretek ideálisak a feeder horgászatra, mivel a zsinór elég hosszú és vastag ahhoz, hogy bármilyen horgászatot megkönnyítse. Az Excalibur Carp Feeder Fluo Narancs monofil zsinór egy kiváló minőségű és megbízható zsinór, amely kifejezetten a horgászok igényeihez igazodik. Ha te is szeretnél erős, tartós és könnyen kezelhető zsinórt a horgászatodhoz, akkor válaszd az Excalibur Carp Feeder Fluo Narancs monofil zsinórt!

Termékjellemző alapján keresnél?

EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 300M 0,20

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák