Ingyenes szállítás 15.000,-Ft felett!

Szállítás

Átvételi lehetőségek:

Szállítás, vagy személyes átvétel

A vásárolt termékek kiszállítását a GLS futárszolgálat végzi. A csomagokat igény szerint házhoz vagy munkahelyre is kiszállítjuk. A speciális igényeket kérjük a rendelés során jelezze munkatársaink felé!

A csomag összekészítési ideje a feldolgozástól számított 1-5 munkanap! Abban az esetben, ha a szállítás valamiért ettől eltérne, munkatársaink felveszik önnel a kapcsolatot. A szállítási idő a csomag FELADÁSÁTÓL számítva garantált 2 munkanap.  

Díjak:

0-14999 Ft-ig: bruttó 990 Ft
15.000 Ft-tól ingyenes

Utánvétes fizetési mód: bruttó 290 Ft

A kiszállítást végző futárnál készpénzzel, illetve bankkártyával is fizethetnek.

GLS csomagpont választása esetében a következő helyszínekre tudunk szállítani: http://www.csomag.hu/csomagpont-kereso (GLS csomagpontra kizárólag átutalásos, vagy bankkártyás fizetési mód választása esetén kérhető a csomag)

Személyes átvétel: 2373 Dabas-Gyón, Kossuth Lajos u. 34. - (Előtte időpont egyeztetés az elérhetőségeinken)

FONTOS: Amennyiben csomag átvételekor bármilyen külső sérülést észlelnek, úgy a futár jelenlétében bontsák ki a csomagot! Amennyiben sérülés látható a terméken, úgy ne vegyék át az árut, hanem a futárral juttassák vissza számunkra!  Mi a lehető legrövidebb időn belül gondoskodunk a cseréről és utánajárunk a keletkezett sérülés okainak.  

A megrendelt terméket vagy termékeket minden esetben a Sneci.hu webáruház munkatársa csomagolja, így csökkentve a szállításból adódó sérülés lehetőségét.

Kategóriák