A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CARP EXPERT BOILIE SPEC. MULTICOLOR monofil zsinór 150M 0,45MM

Cikkszám: EF-30125-745

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,45

Zsinór hossza: 150 m

  • Külső raktáron
1 450 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30125-745
Átmérő: 0,45 mm
Hossz: 150 m
Szín: Multicolor
Szakítószilárdság: 20,50 kg
Az Energofish Kft. által évek óta sikeresen forgalmazott Carp Expert zsinórok bojlis horgászathoz ajánlott típusa. Jól teljesít a monofil zsinóroknál fontos és elvárt tulajdonságok tekintetében, mint a kopásállóság és a környezet hatásaival szembeni ellenálló képesség. Különleges multicolor színével és lágyságával tűnik ki a pontyozó zsinórok közül. A vízben, szinte láthatatlan, hiszen teljesen beleolvad az aljzatba. Kopásállósága nagyobb az átlagosnál, szakítószilárdsága és csomótűrő képessége kiváló.

A CARP EXPERT BOILIE SPEC. MULTICOLOR monofil zsinór tökéletes választás minden horgász számára, aki szeretné fokozni a fogási esélyeit. Ez a kiváló minőségű monofil zsinór 150 méter hosszú és 0,45 mm vastag, így biztosítva a megfelelő erősséget és tartósságot a halak ellenállásának legyőzéséhez.

A CARP EXPERT BOILIE SPEC. MULTICOLOR monofil zsinór egyik leginkább kiemelkedő előnye, hogy több színben kapható, így garantálva a tökéletes álcázást a különböző vízviszonyokhoz. A zsinór különleges színezése lehetővé teszi, hogy a horgászok könnyen elkülöníthessék a zsinórt a vízből, így könnyebben észrevehetik, ha valamilyen mozgást észlelnek a zsinórban. A több színű kivitel a vízben nagyon természetes, így a halak kevésbé fognak megrémülni, és kevésbé lesznek óvatosak a csalik felé.

A CARP EXPERT BOILIE SPEC. MULTICOLOR monofil zsinór rendkívül erős és tartós, így biztosítva a horgászok számára a maximális biztonságot és megbízhatóságot a fogások során. Ha a halak ellenállását kell legyőzni, akkor ez a zsinór az ideális választás. A zsinór kiváló minőségű, anyaga pedig rendkívül ellenálló, így garantáltan nem fog elszakadni, még a legnagyobb halak elleni küzdelem során sem.

A CARP EXPERT BOILIE SPEC. MULTICOLOR monofil zsinór mérete tökéletesen megfelelő azok számára, akik nagyobb halakra vadásznak. A 0,45 mm vastagságú zsinór egyenletesen és simán csúszik a vízben, így biztosítva a horgászok számára a tökéletes érzést és irányítást a csalik felett. A zsinór hosszú élettartama és kiemelkedő minősége miatt a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a zsinórjuk mindig teljesít majd az elvárásaiknak.

Összességében a CARP EXPERT BOILIE SPEC. MULTICOLOR monofil zsinór minden horgász számára ajánlott, akik szeretnék fokozni a fogási esélyeiket, és biztonságos és megbízható felszerelést keresnek a horgászatra. A zsinór több előnye is van, mint a színezése, az erős anyaga és a tökéletes mérete, így biztosítva a horgászok számára az optimális élményt és eredményeket a horgászat során. Ne habozzon, és válassza a CARP EXPERT BOILIE SPEC. MULTICOLOR monofil zsinórt a következő horgászatához!

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
CARP EXPERT BOILIE SPEC. MULTICOLOR monofil zsinór 150M 0,45MM1 450 Ft