A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,123MM 50M

Cikkszám: EF-33901-123

Gyártó: CRALUSSO

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,123

Zsinór hossza: 50 m

  • Külső raktáron
1 820 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 33901-123
Átmérő: 0,123 mm
Hossz: 50 m
A Cralusso Prestige zsinórok gyártása során a legmagasabb minőségi irányelvet vették alapul. Ennek megfelelően a legfejlettebb technológia mellett, első osztályú alapanyagok felhasználásával készült el ez a minőségi termék. Így a zsinór a legmagasabb, versenyszintű horgászigényeket is tökéletesen kielégíti. A magas szakítótószilárdságnak és kopásállóságnak, az extra lágy anyagnak és a feltüntetett értékkel megegyező, valós átmérőnek köszönhetően a Cralusso Prestige Hooklenght zsinór a hétköznapi és a versenyhorgászatok alkalmával is tökéletes választás. Színe áttetsző és rendkívül erős, kimagasló csomótűrő képességgel rendelkezik.

A CRALUSSO márkájú 'CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,123MM 50M' egy kiváló minőségű, megbízható és tartós előke zsinór, amely biztosítja a horgászok számára a legjobb teljesítményt és eredményeket a vízen. A termék előnyei között szerepel a kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és ellenállnak a víz és a külső hatások ellen. Az előke zsinór nagyon vékony, mindössze 0,123 mm vastag, ami kiválóan alkalmas finomabb horgászathoz, ahol a halak érzékenyek a nagyobb vonalakra.

A CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,123MM 50M tökéletes azok számára, akik igénylik a kiváló minőséget és a megbízhatóságot, valamint azok számára, akik szeretnék a horgászatukat javítani és növelni a sikeres halászatuk esélyeit. Az előke zsinór kiválóan alkalmazható a legkülönfélébb halakhoz, beleértve a sügér, a ponty, a keszeg és a harcsa fajtákat.

Az előke zsinór 50 méter hosszú, ami elegendő ahhoz, hogy több alkalommal is használhassuk azt, és biztosítja, hogy mindig legyen elegendő zsinórunk a horgászat során. A termék tökéletesen illeszkedik a CRALUSSO márka többi termékéhez, így könnyen kombinálható a meglévő felszerelésünkkel.

A CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,123MM 50M előnyei közé tartozik a magas szakítószilárdság, amely lehetővé teszi, hogy a horgászok nagyobb halakat is fogjanak, anélkül hogy aggódnának a zsinór szakadása miatt. Az előke zsinór nagyon könnyű és vékony, így minimális vízellenállást biztosít, amely lehetővé teszi, hogy a horog és az etetőanyag a lehető legtermészetesebb módon mozogjon a vízben.

Összefoglalva, a CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,123MM 50M egy kiváló minőségű, tartós és megbízható előke zsinór, amely tökéletesen alkalmas a finomabb horgászathoz és kiválóan alkalmazható a legkülönfélébb halakhoz. A termék magas szakítószilárdsága és kényelmes használata garantálja, hogy a horgászok mindig a legjobb eredményeket érjék el a vízen. Ha szeretnéd javítani a horgászatodat, és növelni a sikeres halászat esélyeit, akkor a CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,123MM 50M a tökéletes választás számodra!

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,123MM 50M1 820 Ft