A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR Prestige (50m) 0,22

Cikkszám: EF-33901-202

Gyártó: CRALUSSO

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,22

Zsinór hossza: 50 m

  • Külső raktáron
1 820 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 33901-202
Átmérő: 0,22 mm
Hossz: 50 m
A Cralusso Prestige zsinórok gyártása során a legmagasabb minőségi irányelvet vették alapul. Ennek megfelelően a legfejlettebb technológia mellett, első osztályú alapanyagok felhasználásával készült el ez a minőségi termék. Így a zsinór a legmagasabb, versenyszintű horgászigényeket is tökéletesen kielégíti. A magas szakítótószilárdságnak és kopásállóságnak, az extra lágy anyagnak és a feltüntetett értékkel megegyező, valós átmérőnek köszönhetően a Cralusso Prestige Hooklenght zsinór a hétköznapi és a versenyhorgászatok alkalmával is tökéletes választás. Színe áttetsző és rendkívül erős, kimagasló csomótűrő képességgel rendelkezik.

A CRALUSSO márka horgászcikkei között található a CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR Prestige (50m) 0,22, amely egy kiváló minőségű és megbízható előke zsinór. Ez a termék kifejezetten a horgászok igényeire lett tervezve, és tökéletes választás mindenféle halfaj horgászatához.

Ez az előke zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek kiváló minőséget és tartósságot biztosítanak. A Prestige előke zsinór egy 50 méter hosszú tekercsben kapható, amely elegendő a legtöbb horgászati ​​körülményekhez. Az 0,22 méretű zsinór megfelelő vastagságot biztosít ahhoz, hogy a halak megfelelő ellenállást érezzék, de ugyanakkor elég finom ahhoz, hogy ne riasztja el őket.

A CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR Prestige (50m) 0,22 rendkívül erős és tartós, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy az előke zsinór nem fog elszakadni a horgászat közben. Az előke zsinór kiváló rugalmassággal rendelkezik, ami segít a halak kifogásában, és az anyag kiváló ellenállást biztosít a vízben lévő akadályokkal és a halak fogása közbeni nyomással szemben.

A CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR Prestige (50m) 0,22 kiválóan alkalmas különböző horgászmódszerekhez, beleértve a feeder és a match horgászatot is. Az előke zsinór kiválóan csúszik a gyűrűkön, ami segít az eredményes horgászatban.

A termék előnyei között említhető még a könnyű használat. Az előke zsinór könnyen csomózható és szépen lecsúszik a botról, így a horgászok kevésbé fáradnak el a horgászat során.

Összefoglalva, a CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR Prestige (50m) 0,22 egy kiváló minőségű, erős és tartós előke zsinór, amely kiválóan alkalmas mindenféle halfaj horgászatához. A termék mérete 0,22, és egy 50 méteres tekercsben kapható. A horgászok biztosak lehetnek abban, hogy ezzel az előke zsinórral sikeresebb horgászatot folytathatnak.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR Prestige (50m) 0,221 820 Ft