A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór 0,25MM 350M

Cikkszám: EF-33907-025

Gyártó: CRALUSSO

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,25

Zsinór hossza: 350 m

  • Külső raktáron
3 750 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 2.82
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 33907-025
Átmérő: 0,25 mm
Hossz: 350 m
Szín: Sárga
A Cralusso Prestige zsinórok gyártása során a legmagasabb minőségi irányelvet vették alapul. Így a legfejlettebb technológia mellett első osztályú alapanyagok kerültek felhasználásra. Ezzel kitűzött céljukat, a legmagasabb horgászigényeknek – beleértve a versenyszintű elvárásokat is – való megfelelést, kifogástalanul teljesítették. A magas szakítótószilárdságnak és kopásállóságnak, az extra lágy anyagnak és a feltüntetett értékkel megegyező valós átmérőnek köszönhetően a Cralusso Prestige zsinór tökéletes választás mind a hétköznapi, mind pedig a versenyhorgászatok alkalmával. Áttetsző színű, megbízható, erős horgászzsinór, mely magas szakítószilárdsággal, UV ellenállással és kopásálló, sima felülettel rendelkezik. Egyaránt megfelel általános használatra és szerelékek elkészítéséhez is.

A CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór 0,25MM 350M egy kiváló minőségű horgászzsinór, amely a horgászok számára számos előnnyel jár. A zsinór mérete 0,25 mm, és hossza 350 méter, így elegendő mennyiség áll rendelkezésre, hogy a horgászok bármilyen típusú halat fogjanak. A CRALUSSO márka híres a minőségéről és a megbízhatóságáról, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a zsinór tartós és megbízható.

Az egyik legfontosabb előnye a CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór 0,25MM 350M-nek az, hogy rendkívül könnyen látható. A sárga szín, amelyet a zsinór felhasznál, világos és élénk, így könnyen látható még akkor is, ha a víz nem tökéletesen tiszta. Ez azt jelenti, hogy a horgászok könnyen követhetik a zsinórt, és időben észlelhetik a halak harapását.

A CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór 0,25MM 350M másik előnye a magas szakítószilárdság. A zsinór anyaga tartós és erős, így bármilyen típusú halat meg lehet akasztani. A magas szakítószilárdság azt jelenti, hogy a horgászoknak nem kell aggódniuk a zsinór megszakadása miatt, amikor a halak nagyobb ellenállást mutatnak.

A CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór 0,25MM 350M további előnye, hogy nagyon kevés emlékezési effektussal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a zsinór nem fog összegubancolódni vagy összegöngyölődni, amikor a horgászok feltekerik a zsinórt az orsóra. Ez nagyon fontos előny, mert csökkenti a zsinór megszakadásának kockázatát, és megkönnyíti a horgászatot.

A CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór 0,25MM 350M továbbá rendkívül könnyen kezelhető. A zsinór sima felülete miatt könnyen átcsúszik az orsón, és a horgászok könnyen tudják irányítani a zsinórt a vízben. Ez azt jelenti, hogy a horgászok könnyen tudják beállítani a zsinórt, hogy a csalit a megfelelő helyre irányítsák.

A CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór 0,25MM 350M egy igazán kiváló minőségű horgászzsinór, amely a horgászok számára számos előnnyel jár. A könnyen látható sárga szín, a magas szakítószilárdság, a kevés emlékezési effektus, és a könnyű kezelhetőség mind azt jelentik, hogy a horgászok könnyen és hatékonyan tudnak horgászni ezzel a zsinórral. Ha szeretnél egy megbízható, tartós és hatékony horgászzsinórt, akkor a CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór 0,25MM 350M a tökéletes választás.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór 0,25MM 350M3 750 Ft