A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór 0,30MM 350M

Cikkszám: EF-33907-030

Gyártó: CRALUSSO

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,30

Zsinór hossza: 350 m

  • Jelenleg nem elérhető
3 750 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 33907-030
Átmérő: 0,30 mm
Hossz: 350 m
Szín: Sárga
A Cralusso Prestige zsinórok gyártása során a legmagasabb minőségi irányelvet vették alapul. Így a legfejlettebb technológia mellett első osztályú alapanyagok kerültek felhasználásra. Ezzel kitűzött céljukat, a legmagasabb horgászigényeknek – beleértve a versenyszintű elvárásokat is – való megfelelést, kifogástalanul teljesítették. A magas szakítótószilárdságnak és kopásállóságnak, az extra lágy anyagnak és a feltüntetett értékkel megegyező valós átmérőnek köszönhetően a Cralusso Prestige zsinór tökéletes választás mind a hétköznapi, mind pedig a versenyhorgászatok alkalmával. Áttetsző színű, megbízható, erős horgászzsinór, mely magas szakítószilárdsággal, UV ellenállással és kopásálló, sima felülettel rendelkezik. Egyaránt megfelel általános használatra és szerelékek elkészítéséhez is.

Ha horgászni szeretsz, akkor biztosan tudod, hogy a megfelelő felszerelés a siker kulcsa. Azonban, amikor a monofil zsinórról van szó, nehéz döntést hozni, mert a piacon számos különböző típus és márka létezik. Ha azonban a CRALUSSO márkájú 'CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinórra esik a választásod, akkor garantáltan jó döntést hozol.

Ez a zsinór a CRALUSSO mesterséges csalikhoz készült, de használható bármilyen horgászatra. Az egyik legnagyobb előnye az, hogy nagyon könnyen látható a vízben, így könnyedén követheted a halak mozgását és reakcióit. Ezenkívül a sárga szín segítségével azonnal észreveszed, ha bármi probléma merül fel a zsinórral, például ha megsérül vagy elakad valahol.

A CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór kiváló minőségű anyagból készült, amelynek köszönhetően nagyon erős és tartós. A zsinór 0,30 mm vastagságú és 350 méter hosszú, így elegendő mennyiség áll rendelkezésre ahhoz, hogy bármilyen horgászatra elegendő legyen. Az erős anyagból készült zsinór nemcsak könnyen kezelhető, de nagyon rugalmas is, ami növeli a halak megtartásának esélyeit.

Ez a CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór nem csak erős és tartós, de rendkívül könnyen kezelhető is. A zsinór egyenletesen gördül, ami növeli az érzékenységet és a horgászat hatékonyságát. A zsinór könnyen tekerhető és nem akad el a horgászboton, ami további előnye a vízben eltöltött idő alatt.

A CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór a horgászok számára készült, akik szeretik a könnyen kezelhető, erős és tartós zsinórokat. A sárga színnek köszönhetően nagyon jól látható a vízben, ami növeli a halak megtartásának esélyeit. A zsinór egyenletesen gördül, és könnyen tekerhető, ami biztosítja a hatékony horgászatot. A 0,30 mm vastagságú és 350 méter hosszú CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór kiváló minőségű anyagból készült, és rendkívül tartós és erős. Ha szeretnél biztosra menni a horgászat során, akkor ez a monofil zsinór a megfelelő választás.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett