A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

SILSTAR SPECIAL TELE PIKE 80-150 350 cm teleszkópos horgászbot

Cikkszám: ES-3218350

Gyártó: SILSTAR

Szállítás: 1-5 munkanap

Bot hossza: 350 cm

Tagok száma: 4 rész

Dobósúly: 80-150 g

  • Jelenleg nem elérhető
6 450 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 3.94
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

SILSTAR SPECIAL TELE PIKE 3,50M 80-150GR egy kiváló ár-érték arányú teleszkópos fenekező bot .

Ezt a kompozit alapanyagból készült botot a SILSTAR azon horgászoknak szánja, akik szeretnének egy jó minőségű, megbízható márkás botot de nem akarnak túl nagy összeget fordítani rá mint egy karbon bot esetében.

Éppen ezért a SILSTAR nem hanyagolta el ezt a botot mert mint minden termékét ezt is egyenlő rangúnak tekinti.

A gyűrűzés a már évek óta jól bevált kiváló minőségű és megbízhatóan teljesítő SIC gyűrűk, melyek erős keretben kaptak helyet. A bot teste karbon kompozit alapanyagból készült.

A SILSTAR SPECIAL TELE PIKE 80-150gr bot nyéltagja egy részes, a markolat csúszásmentes bevonattal lett bevonva, ezért vizes, vagy etetőanyagos kézzel is jó fogást biztosít.

Az ABS-grafit orsótartó nagyméretű távdobó orsók befogására is tökéletes.

A bot 80-150gr dobósúlya és hossza parti horgászatra teszi alkalmassá.

A bot fárasztáskor kiváló karakterisztikájú parabolikával segít kifogni és szákba terelni a nagyobb példányokat is.

A SILSTAR márkájú 'SILSTAR SPECIAL TELE PIKE 80-150 350 cm teleszkópos horgászbot' egy olyan kiváló minőségű horgászbot, amely kifejezetten a csukák és csukafélék horgászatához lett tervezve. Az 150 grammos dobósúly és a 350 centiméteres hosszának köszönhetően könnyedén dobható nagyobb távolságokra is, és ezzel lehetővé teszi a halak könnyed és biztonságos kifogását.

A teleszkópos kialakításnak köszönhetően a horgászbot egyszerűen szállítható és tárolható. A könnyű alumínium anyagból készült bot kiváló minőségű, és hosszú élettartammal rendelkezik. A SILSTAR SPECIAL TELE PIKE 80-150 350 cm teleszkópos horgászbot ergonomikus kialakítással rendelkezik, amely biztosítja a kényelmes és hatékony horgászatot.

A SILSTAR horgászbot egyik nagy előnye, hogy nagyon stabil és erős, így még a nagyobb és erősebb halak is könnyedén kifoghatóak vele. Az 5+1 db gyűrű pedig biztosítja a könnyed és sima zsinórfutást, ami növeli a halak kifogásának esélyét.

A SILSTAR SPECIAL TELE PIKE 80-150 350 cm teleszkópos horgászbot kiváló horgászati tapasztalatokat nyújt, és a horgászok számára biztosítja a kényelmes és hatékony horgászatot. Ez a horgászbot azoknak a horgászoknak ajánlott, akik szeretnének nagyobb távolságból horgászni, és olyan halakat kifogni, amelyek nagyobb erőt képviselnek.

A horgászbot méretei: 350 cm hosszú, 80-150 gramm dobósúlyú. A maximális terhelhetősége 8 kilogramm. A dobósúly minden horgász számára lehetővé teszi a könnyed és hatékony horgászatot, és a bot méretei lehetővé teszik a horgászat nagyobb távolságokról történő végzését.

Összefoglalva, a SILSTAR SPECIAL TELE PIKE 80-150 350 cm teleszkópos horgászbot egy kiváló minőségű, stabil és erős horgászbot, amelyet a csukák és csukafélék horgászatához terveztek. A könnyű alumínium anyagból készült bot ergonomikus kialakítással rendelkezik, és biztosítja a kényelmes és hatékony horgászatot. A 5+1 db gyűrű pedig biztosítja a sima és könnyed zsinórfutást. A SILSTAR horgászbot minden horgász számára ajánlott, aki szeretne nagyobb távolságból horgászni, és olyan halakat kifogni, amelyek nagyobb erőt képviselnek.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett