A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

KAMASAKI SUPER TELE 270 cm 50-100G teleszkópos horgászbot

Cikkszám: EF-13591-270

Gyártó: KAMASAKI

Szállítás: 1-3 munkanap

Bot hossza: 270 cm

Tagok száma: 5 rész

Dobósúly: 50-100 g

  • Jelenleg nem elérhető
4 790 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 3.68
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 13591-270
Dobósúly: 50-100 g
Hossz: 2,70 m
Súly: 206 g
Szállítási méret: 62 cm
Akció: C

Kamasaki Super Tele bot

Klasszikus teleszkópos horgászbot általános használatra.

Legyen szó úszózásról, vagy könnyű fenekezésről, a Kamasaki Super Tele tökéletes választás! A Carbon-Composite anyagnak köszönhetően rugalmas és erős egyben. Az erőre a dobások során van szükség, hogy a megfelelő távolságba és a lehető legnagyobb pontossággal juttassuk el végszerelékünket a kiszemelt helyre.

A rugalmasság pedig a fárasztás során van hasznunkra, amikor a horgon lévő hal kirohanásait kell tompítania a botnak. Csavaros orsótartó biztosítja az orsó tartását, a kényelmes fogást pedig az alul felül duplon markolat.

Kerámia betétes gyűrűk biztosítják, hogy a zsinór simán kifuthasson a dobás során. Nem sértik a zsinórt és a zsinór sem tesz kárt bennük.

A bot szállítási hossza verhetetlen, mivel rövid tagokból áll. Keszeg-kárász, kisebb pontyok (4-5 kg) horgászatához ideális.

Ajánlott orsó-, és zsinórméret:
- 240-es: 30-40-es orsó, 0.18-0,22 mm monofil zsinór
- 270-es: 40-50- es orsó, 0,20-0,25 mm monofil zsinór
- 3 méteres: 50-60-as orsó, 0,22-0,30 mm monofil zsinór, vagy 0,10-0,12 mm-es fonott

Fonott zsinórnál, fenekező módszer esetében sokkal közvetlenebb lesz a kapás érzékelése, de arra vigyáznunk kell, hogy ebben az esetben a hal is könnyebben megléphet a fárasztás során a horogról. Nem árt ha beiktatunk egy kis erőgumit, ami kirugózza a hal fejrázásait.

A KAMASAKI SUPER TELE 270 cm 50-100G teleszkópos horgászbot egy olyan kiváló minőségű horgászbot, amely minden horgász számára ideális választás lehet. Ez a horgászbot rendelkezik minden olyan tulajdonsággal, amire egy jó minőségű horgászbotnak szüksége van. A KAMASAKI SUPER TELE 270 cm 50-100G horgászbot nagy teljesítményű, valamint rendkívül érzékeny bot, amely kiválóan alkalmas a különböző halak horgászatára.

A KAMASAKI SUPER TELE 270 cm 50-100G horgászbot kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és a megbízható teljesítményt. Ezt a horgászbotot 24T karbonból készítették, ami nagy szilárdságot és tartósságot biztosít. Emellett a horgászbot rendkívül könnyű, ami nagyon fontos szempont a hosszabb horgászat során, hiszen a nehéz botok nagyon fárasztóak lehetnek.

A KAMASAKI SUPER TELE 270 cm 50-100G horgászbot nagyon rugalmas és nagyon kényelmes fogást biztosít. A bot markolata rendkívül kényelmes és ergonomikus, így a horgászok kényelmesen tudják használni akár hosszabb időn keresztül is. Az ergonomikus markolatnak köszönhetően a horgászok keze nem fárad el olyan gyorsan, mint más horgászbotoknál.

A KAMASAKI SUPER TELE 270 cm 50-100G horgászbot könnyen szállítható és tárolható, mivel teleszkópos kialakítású. Ez azt jelenti, hogy a horgászbot könnyen összecsukható, így a horgászok könnyedén szállíthatják és tárolhatják. A horgászbot hossza 270 cm, ami nagyon jó méret a különböző halak horgászatához. A horgászbot súlya nagyon könnyű, mindössze 231 gramm, így nagyon könnyen mozgatható.

A KAMASAKI SUPER TELE 270 cm 50-100G horgászbot nagyon sokoldalú, mivel alkalmas a különböző halak horgászatára. A horgászbot 50-100 grammos dobósúllyal rendelkezik, így nagyon könnyen lehet vele dobni. A horgászbot kiválóan alkalmas a folyóvízi és a tóvízi horgászatra is.

Összességében elmondható, hogy a KAMASAKI SUPER TELE 270 cm 50-100G horgászbot egy kiváló minőségű és multifunkcionális horgászbot, amely megfelel minden horgász igényeinek. A horgászbot nagyon könnyű, nagyon rugalmas és nagyon kényelmes használni. Ha szeretnél egy jó minőségű horgászbotot, amely hosszú élettartammal és megbízható teljesítménnyel rendelkezik, akkor a KAMASAKI SUPER TELE 270 cm 50-100G horgászbot egy kiváló választás lehet számodra.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett