Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

KAMASAKI SUPER BOLO 300 cm bolognai horgászbot

Black Friday
Sneci - Tobi
Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: EF-12001-300

Gyártó: KAMASAKI

Szállítás: 1-5 munkanap

Bot hossza: 300 cm
Tagok száma: 3 rész
Dobósúly: 5-30 g
5 390 Ft
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

Kamasaki Super Bolo bot - A könnyű bolognai botok az utóbbi időben egyre népszerűbbek a horgászok körében, ami annak a felismerésnek is köszönhető, hogy a finom, érzékeny úszós módszerrel történő horgászat valóban a halfogás legnagyobb élményét nyújtja. 
Cikkszám: 12001-300
Dobósúly: 5-30 g
Hossz: 3,00 m
Súly: 147 g
Szállítási méret: 115 cm
Tagok száma: 3
Akció: B
Kamasaki Super Bolo bot

A könnyű bolognai botok az utóbbi időben egyre népszerűbbek a horgászok körében, ami annak a felismerésnek is köszönhető, hogy a finom, érzékeny úszós módszerrel történő horgászat valóban a halfogás legnagyobb élményét nyújtja.

A Kamasaki Super Bolo hatékony és eredményes horgászatot tesz lehetővé, ami főleg a pontos úszóvezetésnek köszönhető. A kapásokra gyorsan reagálhatunk vele, ami ugyebár a folyóvízi halak táplálkozási szokásaiból adódóan minden körülmény között villámgyors, de ezzel a bottal késlekedés nélkül bevághatunk.

A könnyű 1-2 grammos úszóktól egészen a 8-10 grammos változatokig biztosítja a bot a pontos dobások feltételeit. Békazáras orsótartója alig növelte a bot súlyát, ahogyan a szuperkönnyű Sic gyűrűk sem jelentenek számottevő plusz súlyt.

A KAMASAKI márkájú 'KAMASAKI SUPER BOLO 300 cm bolognai horgászbot' egy kiváló minőségű termék, amely kifejezetten a bolognai horgászat kedvelőinek készült. Ez a 300 cm hosszú bot a KAMASAKI egyik legnépszerűbb terméke, és számos előnnyel rendelkezik, amelyeket érdemes megemlíteni.

Az első és talán legfontosabb előnye ennek a horgászbotnak az, hogy rendkívül erős és tartós. A KAMASAKI SUPER BOLO 300 cm bolognai horgászbotja kiváló minőségű anyagokból készül, így nagyon nehéz tönkretenni. A bot karcsú kialakítása és könnyű súlya miatt pedig kényelmesen használható, így hosszabb ideig is fáradtság nélkül horgászhatunk vele.

A második előnye ennek a horgászbotnak az, hogy nagyon érzékeny. Ez azt jelenti, hogy a boton keresztül nagyon jól érezhetjük a halat, így könnyebben tudjuk azt elkapni. Emellett a bot nagyon jól reagál a horgászmozgásokra is, így könnyedén tudunk vele manőverezni a vízen.

A harmadik előnye ennek a horgászbotnak az, hogy nagyon precíz. A KAMASAKI SUPER BOLO 300 cm bolognai horgászbotjával pontosan tudunk dobni, így nagyobb távolságra is elérhetjük a halat. Emellett a bot kiválóan alkalmas kisebb csalik használatára is, így akár a legfinomabb horgászmódszerekkel is sikeresen horgászhatunk vele.

A negyedik előnye ennek a horgászbotnak az, hogy nagyon sokoldalú. A KAMASAKI SUPER BOLO 300 cm bolognai horgászbotjával nem csak bolognai horgászatot, hanem feeder horgászatot, vagy akár folyóvízi horgászatot is lehet végezni. Ez a horgászbot minden körülmények között biztosítja a maximális hatékonyságot és a sikeres horgászatot.

Összességében a KAMASAKI SUPER BOLO 300 cm bolognai horgászbot egy fantasztikus termék, amely rendkívül erős, érzékeny, precíz és sokoldalú. A horgászok számára kifejezetten ajánlott, akik szeretnének sikeresen horgászni bolognai módszerrel, vagy akár más horgászmódszerekkel is. A termék mérete 300 cm, így nagyobb távolságra is elérhetjük a halat, és a bot könnyű súlya miatt hosszabb ideig is kényelmesen használható. Ha szeretnél egy kiváló minőségű bolognai horgászbotot, akkor a KAMASAKI SUPER BOLO 300 cm bolognai horgászbot a tökéletes választás számodra!

Termékjellemző alapján keresnél?

KAMASAKI SUPER BOLO 300 cm bolognai horgászbot

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák