Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

Energo Team VIKING BOLO 500 cm bolognai horgászbot

Black Friday
Sneci - Tobi
Külső raktáron

Cikkszám: EF-11032-500

Gyártó: ENERGO TEAM

Szállítás: 1-3 munkanap

Bot hossza: 500 cm
Tagok száma: 5 rész
Dobósúly: 5-15 g
5 790 Ft

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

Cikkszám: 11032-500
Dobósúly: 5-15 g
Hossz: 5,00 m
Súly: 368 g
Szállítási méret: 120 cm
Tagok száma: 5
Akció: B

EnergoTeam Viking Bolo

Kiváló választás kezdő úszós horgászok számára az ET Viking Bolo, legyen szó folyóvízi, vagy állóvízen történő úsztatásról.

A Composit anyagokhoz képest hatalmas előrelépés ennél a botnál az az IM6-os karbon, ami megfelelő könnyűséget és jobb kezelhetőséget ad a botnak.

A kedvező árfekvésű, lágy bot népszerű a bolognai stílust próbáló horgászok körében, mivel jól tolerálja az apróbb sérüléseket és a fárasztás során fellépő esetleges tapasztalatlanságokat.

Ez a bot is könnyített SIC gyűrűket kapott a megfelelő súlyelosztás érdekében és egy érdesített nyéltagot, hogy minél könnyebben kezelhessük például a szákolás pillanatában, ahol többnyire egy kézzel fogjuk a felszerelésünket.

Tipp a használathoz:
- Állóvízen használjunk merülő zsinórt, hogy a szél és a felszíni áramlások ne zavarják az úszó helyben tartását.
- Folyóvízen pont az ellenkezőjére törekedjünk! A zsinórnak a víz felszínén kell lennie a maximális kontroll miatt.

Az ENERGO TEAM márkájú 'Energo Team VIKING BOLO 500 cm bolognai horgászbot' egy igazi csodabot, amely ideális azoknak a horgászoknak, akik szeretnének eredményesen horgászni a nagyobb halakat is. A bot hossza 500 cm, ami lehetővé teszi, hogy a horgász a távolabbi pontokat is elérje, így nagyobb területet tud bejárni és nagyobb esélye van a fogásra.

Az ENERGO TEAM VIKING BOLO bolognai horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú élettartammal rendelkezik. A bot karcsú kialakítása és könnyű súlya miatt kényelmesen és könnyen használható, akár hosszabb időn keresztül is.

Az ENERGO TEAM VIKING BOLO bolognai horgászbot kiválóan alkalmas a különböző horgászmódszerekhez, legyen szó polip, rák vagy csali horgászatról. A bot kiválóan reagál a halak mozgására, így a horgász könnyen észlelheti, ha halat akasztott.

Az ENERGO TEAM VIKING BOLO bolognai horgászbot különleges előnye, hogy az alsó része nagyobb átmérőjű, mint a felső része, így nagyobb terhelést is el tud viselni, és nagyobb halakat is könnyen ki tudsz fogni vele.

Az ENERGO TEAM VIKING BOLO bolognai horgászbot ideális választás minden ambiciózus horgász számára, aki eredményesen szeretne horgászni. A bot kiváló minőségű anyagokból készült, rendkívül könnyű és kényelmesen használható. A nagyobb átmérőjű alsó része pedig lehetővé teszi a nagyobb terhelést, így még nagyobb halakat is ki tudsz fogni vele.

Ha tehát szeretsz horgászni, és eredményesen akarsz halat fogni, akkor az ENERGO TEAM VIKING BOLO bolognai horgászbot az ideális választás számodra. Ne habozz, vásárold meg még ma, és élvezd a hatékony horgászat élményét!

Termékjellemző alapján keresnél?

Energo Team VIKING BOLO 500 cm bolognai horgászbot

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák