Sneci.hu - NEVIS PROMAXX SPIN VS. SILSTAR RC5 JAPAN SPIN LIGHT - Melyik botot vesd be az idei pergető szezonban?
Olvasási idő: csak ~1 perc

NEVIS PROMAXX SPIN VS. SILSTAR RC5 JAPAN SPIN LIGHT - Melyik botot vesd be az idei pergető szezonban?

Az egyik előző cikkünkben két nagyágyú, a CARP EXPERT UNI RUNNER 6000 és a BY DÖME TF CARP FIGHTER LCS 6000 nyeletőfékes orsók kerültek terítékre.

A nemsokára kezdődő pergető szezon tiszteletére most két extrém hatékony pergető botot teszünk a nagyítók alá. Olvass tovább és válaszd ki a tökéletes botot, amivel gigászi ragadozókat foghatsz majd idén ősszel!

 

NEVIS PROMAXX SPIN - A pergetés zsenije

A NEVIS PROMAXX SPIN segítségével tovább fejlesztheted a pergető tudásod! A kompozit bottesteket egy speciális Epoxi bevonattal és karbon keresztszállal erősítették meg a tervezők, így szinte törhetetlen szériát sikerült létrehozni. A hihetetlenül strapabíró botokkal bármekkora halakkal eredményesen veheted fel a küzdelmet. A tervezéskor figyelembe vették az egyes horgászmódszerek speciális igényeit is, és minden apró részlet ennek megfelelően lett kialakítva. A gyűrűkiosztás,a nyél kialakítása mind elősegíti,hogy a bottest akciójából a maximumot lehessen kihozni. A gyűrűknél a nagy kopásállóságú SIC jöhetett csak szóba. Extra rugalmasságával, 30-60 g dobósúlyával, 3 méteres hosszával és mindössze 348 grammos súlyával tökéletes pergető bot.

 

SILSTAR RC5 JAPAN SPIN LIGHT - A műcsalis horgászat mestere

Ha egy kicsit rövidebb, de annál erősebb botot keresel, a A SILSTAR RC5 JAPAN SPIN LIGHT remek választás lehet a számodra! A sorozat tervezői, fejlesztői ezt a botot kifejezetten azoknak a pergető horgászoknak tervezték, akik elkötelezett hívei a modern műcsalis horgászatnak. A bot nyéltagjának markolata két részes EVA, így extrém kényelmes a használata. A nyél egyszerű, minden felesleges hivalkodástól mentes, a végzáró kupak kopásálló szálcsiszolt fém. A bot gyűrűzése SIC gyűrűk, melyek króm-színű, erős keretben lettek elhelyezve. Ezek a gyűrűk megfelelően tartják távol a zsinórt a bottesttől, hogy a zsinór nedvesen se tudjon a bottesthez tapadni, míg belső átmérőjük elég nagy, hogy a zsinór gyors kifutását elősegítse.  A Japan Spin bot sorozat nem csak szép, de kiválóan is teljesít, a bottest kiváló minőségű többrétegű TC24 karbonból készült. A bot teste elképesztően könnyű, karcsú, gerinces és gyors.

 

Készülj a Snecivel a pergető szezonra! Webáruházunkban minden horgászfelszerelést megtalálsz, amire csak szükséged lehet a ragadozók becserkészéséhez!


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202