Sneci.hu - CARP EXPERT UNI RUNNER 6000 vs. BY DÖME TF CARP FIGHTER LCS 6000 - Melyik nyeletőfékes orsót vesd be?
Olvasási idő: csak ~2 perc

CARP EXPERT UNI RUNNER 6000 vs. BY DÖME TF CARP FIGHTER LCS 6000 - Melyik nyeletőfékes orsót vesd be?

Még keresed az igazit? A nagy Ő eddig még váratott magára? Pedig épp Téged keres - legalábbis egy orsó képében biztosan.

Ebben a pillanatban ketten is a kegyeidért küzdenek, a választás elképesztően nehéz lesz. Ebben a cikkünkben két nyeletőfékes orsó, a Carp Expert Uni Runner 6000 és a By Döme TF Carp Fighter LCS 6000 száll ringbe, hogy megküzdjön a legjobbnak járó díjért és megnyerje a “hű társ” címet. Olvass tovább, eláruljuk a két remek felszerelés legnagyszerűbb tulajdonságait!

 

Mikor válassz nyeletőfékes orsót?

Ha kapitális békés pikkelyesekre horgásznál, a nyeletősfékes orsók a legjobb barátaid lesznek! Ezen halak sajátossága, hogy a szokottnál is nagyobb türelmet és odafigyelést igényelnek horgászat és fárasztás közben, éppen ezért nem mindegy milyen felszereléssel célzod meg őket. Több időt kell a parton töltened várakozva és a fárasztási idő is megnyúlhat. Ez a fajta várakozással teli módszer azzal jár, hogy a horgász időnként magára hagyja a felszerelést, vagy csak kisebb mértékű koncentrációval pihen a botok mellett. Egy nyeletőfékes orsó abban segít, hogy a horog végén lévő hal ellenállás nélkül húzhatja a zsinórt hosszú métereken át. Ezzel egyrészt a bevetett bot nem fog lerepülni a bottartóról, másrészt a hal megakaszthatja saját magát, harmadrészt a zsinórszakadás esélye is nagyban csökkenhet. A nyeletőfékes orsók az extra funkciókkal tehát egyfajta biztonságot szolgáltatnak a horgászoknak, amíg azok a kapást észlelve a bothoz sietnek. Ezután jöhet a bevágás és a kalandos, erőt próbáló fárasztás! A következőkben két TOP nyeletőfékes orsónk legnagyobb előnyeiről olvashatsz!

 

CARP EXPERT UNI RUNNER 6000 - A halak szakértője

A bojlizás, a fenekezés és a feederezés nagyágyúja, a Carp Expert Uni Runner 6000 extrém modern kialakítással és felépítéssel vesz le a lábadról! Nagy dobótávval és minimális surlódással segíti a horgászatot, az extra keménységű grafit ház pedig ellenálló vázat képet a belső szerkezet felett. A dobon került elhelyezésre a fém zsinórbeakasztó klipsz, mely kivitelének köszönhetően nem sérti zsinórt és mindig ugyanarra távolságra tudod bejuttatni a horgot.  A hajtókar szintén fémből készült, nem deformálódik még nagy erőhatásra sem, egy akár 100 grammos ólom kitekerése sem jelent neki gondot (ami valljuk meg néhány orsónál már előfordult velünk). Egy kiváló minőségű darabról beszélünk, melyet igényes kivitelének, precízen működő belső szerkezetének köszönhetően évekig megelégedéssel fogsz használni!

 

BY DÖME TF CARP FIGHTER LCS 6000 - Mesteri horgászathoz

A  By Döme TF Carp Fighter LCS 6000 méltó vetélytársa lehet az előbbi orsónak! Kifejezetten pontyos feederhorgászathoz tervezték. Mindennapos horgászathoz készült, nem hétköznapi igénybevételre! A grafit ház szolid és elegáns megjelenést biztosít, mely masszív szerkezetet eredményez és rendkívül magas műszaki tartalmat rejt. Könnyed futást produkál, a prémium zsinórfektető rendszer pedig tökéletes zsinórprofilt alkot, ami a problémamentes működés egyik legfontosabb alappillére.

 

Melyik nyeletőfékes orsónk nálad a befutó? Szerezd be mind a kettőt és próbáld ki, kísérletezz velük terepen! Webáruházunkban a legjobb felszerelések között válogathatsz!


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202