A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

TITAN monofil zsinór 0,45MM 100M

Cikkszám: EF-30005-045

Gyártó: TITAN

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,45

Zsinór hossza: 100 m

  • Jelenleg nem elérhető
710 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 3.82
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30005-045
Átmérő: 0,45 mm
Hossz: 100 m
Szín: Szürke
Szakítószilárdság: 16,50 kg
A Titan zsinórunk már több, mint egy évtizede jelenti a megbízható kapcsolatot horgász és hal között. A legfőbb tulajdonsága, ami évekkel ezelőtt és most is vonzóvá teszi a horgászok számára, az nem más, mint a kiváló ára.
Így megtehetjük azt, hogy egy szezonon belül többször is cseréljük zsinórunkat, így mindig friss, kopás mentes zsinórral horgászhatunk. 100 méteres kiszerelésben kerül forgalomba, ami általános horgászatokhoz több, mint elég.
Magas szakítószilárdsággal rendelkezik, így kemény, akadós pályán is bevethetjük a vastagabb változatokat.

De nézzük melyik méretet mire is ajánljuk:
- 0,12 mm-el indul a sor, ami spiccbotos keszegezésre, snecizésre tökéletesen alkalmas
- 0,14-0,16 mm, ez a vastagság már a kisebb pontyok ellenfele is lehet egy jó matchboton, vagy bolognain, bár a 0,14-es még egy erősebb spiccboton is megállja a helyét.
- 0,18-0,20 mm, szintén az úszós horgászatok vastagsága, de az igazán finom feederekere, vagy pickerekre is tökéletes.
- 0,22-0,25 mm, tökéletes választás kemény szerelékes úszózáshoz, feederezéshez, vagy éppen már süllőzéshez is.
- 0,25 - 0,40 mm, ha igazán kemény terepen pecázunk, vagy a ragadozókat vesszük célba, akkor bizony vastagabb zsinór kell. A fellépő erőhatások elnyelését rugalmassága is segíti.
- 0,45 mm- , a harcsázáshoz lesz szükségünk ilyen vastag "madzagokra". Extra erő és kopásállóság.

Az élvonalbeli horgászat elengedhetetlen kelléke a minőségi horgászzsinór. A TITAN márkájú 'TITAN monofil zsinór 0,45MM 100M' termék az egyik legjobb választás a horgászok számára. A zsinór számos előnnyel rendelkezik, amelyek közül néhányat a következőkben fogok bemutatni.

Először is, a TITAN monofil zsinór 0,45MM vastagságú, ami azt jelenti, hogy erős és tartós, de ugyanakkor még mindig elég rugalmas ahhoz, hogy könnyen kezelhető legyen. A vastagsága ideális az átlagos méretű halfajtákhoz, így a zsinór kiválóan alkalmas pontyozáshoz, süllőzéshez vagy csukázáshoz.

Ezenkívül a TITAN monofil zsinór 0,45MM 100M hosszúságú, ami azt jelenti, hogy elegendő mennyiség áll rendelkezésre, hogy egy kisebb folyó vagy tó környékén hosszabb időt eltöltsünk. A 100 méteres hosszúságú zsinór elegendő ahhoz, hogy több alkalommal is használhassuk, és könnyedén cserélhetjük ki az elhasznált zsinórt.

A TITAN monofil zsinór 0,45MM kiválóan alkalmas az éjszakai horgászatra is. A zsinór színe, amely egy kellemes sötétzöld, könnyen látható, így az éjszakai horgászat során is könnyen követhetjük a zsinórt, és könnyebben észrevehetjük a halak csalira való kapását.

A TITAN monofil zsinór 0,45MM emellett nagyon sima felületű, amely lehetővé teszi a hosszabb dobásokat és a pontosabb célozást. Az erős és tartós zsinór megakadályozza a szakadást, amikor a halak nagy erővel próbálnak elszakítani a horgunkat.

Végül, de nem utolsósorban, a TITAN monofil zsinór 0,45MM kiváló minőségű és kedvező áron kapható. A TITAN márkájú zsinórak híresek a minőségükről, és a 'TITAN monofil zsinór 0,45MM 100M' termék sem kivétel. Az ára megfizethető, így bárki számára elérhetővé teszi a minőségi horgászzsinórt.

Összefoglalva, a TITAN monofil zsinór 0,45MM 100M ideális választás a horgászok számára, akik keresik a minőséget és a tartósságot. A zsinór vastagsága és hossza ideális a kisebb halfajtákhoz, és kiválóan alkalmas az éjszakai horgászatra is. A sima felületű zsinór lehetővé teszi a hosszabb dobásokat és a pontosabb célzást. Végül, de nem utolsósorban, a TITAN monofil zsinór 0,45MM 100M kedvező áron kapható, így bárki számára elérhetővé teszi a minőségi horgászzsinórt.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett