A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

ZSINÓR L&K MICRO BRAID 150M 0,08MM YELLOW fonott zsinór

Cikkszám: EF-30965-008

Gyártó: L&K

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,08

Zsinór hossza: 150 m

  • Jelenleg nem elérhető
3 990 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Az L&K Zander Micro Braid legvékonyabb típusaival a legérzékenyebb pergetőbotunkat szolgálhatjuk ki a pisztráng, a domolykó, a balin és a süllő célzott horgászatánál.

Cikkszám: 30965-008
Átmérő: 0,08 mm
Hossz: 150 m
Szín: Fluo sárga
Szakítószilárdság: 4,55 kg

A régóta várt, csúcsminőséget képviselő L&K fonott zsinór továbbfejlesztett változata megérkezett. Az L&K Zander 3Yarn Braid legvékonyabb típusaival a legérzékenyebb pergetőbotunkat szolgálhatjuk ki a pisztráng, a domolykó, a balin és a süllő célzott horgászatánál. Az új eljárásnak köszönhetően még sűrűbb szerkezetű, még korszerűbb, s ezáltal nagyobb pontossággal végzett fonási eljárással tökéletes keresztmetszettel rendelkező zsinór született. A Micro Braid-nek hála mostantól olyan szituációkban is használhatunk fonott zsinórt, melyeknél korábban ezt elképzelni sem hittük volna: apró wobbleres domolykózásnál, pisztrángok megfogásánál.

A ZSINÓR L&K MICRO BRAID 150M 0,08MM YELLOW fonott zsinór a horgászok egyik legfontosabb eszköze, ami segít elérni a kívánt eredményeket. Ez a fonott zsinór a L&K márka legújabb terméke, amely kiváló minőségű és tartós anyagokból készült. A fonott zsinór kiváló minősége és tartóssága mellett számos előnyt kínál a horgászok számára.

Ez a fonott zsinór könnyű súlya és vékony átmérője miatt nagyon hasznos lehet a horgászok számára. A 0,08 mm vastagságú fonott zsinór kiválóan alkalmas a finomabb halak fogására, de ugyanakkor elég erős ahhoz, hogy nagyobb halakat is fogjunk vele. A fonott zsinór hossza 150 méter, ami elegendő ahhoz, hogy a horgászok bármely helyen és bármilyen körülmények között használhassák.

A ZSINÓR L&K MICRO BRAID 150M 0,08MM YELLOW fonott zsinór kiválóan alkalmazkodik a vízhez, ami lehetővé teszi a könnyű és hatékony horgászatot. A fonott zsinór színe sárga, ami nagy előnyt jelent a horgászok számára, mert könnyen látható a vízben. Ez lehetővé teszi a pontosabb dobást és a jobb követést a vízben.

A ZSINÓR L&K MICRO BRAID 150M 0,08MM YELLOW fonott zsinór kiválóan ellenáll az UV sugárzásnak, a sótartalmú víznek és a korróziónak. Ennek köszönhetően a zsinór hosszabb ideig tartós marad, és nem veszíti el tartósságát és minőségét. A fonott zsinór anyaga nagyon könnyű, ami lehetővé teszi a hosszabb dobásokat és a hatékonyabb horgászatot.

A ZSINÓR L&K MICRO BRAID 150M 0,08MM YELLOW fonott zsinór rendkívül sokoldalú, és alkalmas a különböző horgászati technikákhoz. A fonott zsinór használata lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyebben és hatékonyabban fogják meg a halakat, és élvezhessék a horgászat élményét. A fonott zsinór mérete és vastagsága számos horgászati technikához megfelelő, így a horgászok számos lehetőséget kapnak a halak megfogására.

Összességében a ZSINÓR L&K MICRO BRAID 150M 0,08MM YELLOW fonott zsinór egy kiváló minőségű és tartós termék, amely számos előnnyel rendelkezik a horgászok számára. A fonott zsinór könnyű, tartós és sokoldalú, ami lehetővé teszi a hatékony horgászatot bármilyen körülmények között. A fonott zsinór számos horgászati technikához megfelelő, és alkalmas a különböző halak megfogására. A fonott zsinór mérete és vastagsága miatt kiválóan alkalmas a finomabb halak fogására, de ugyanakkor elég erős ahhoz, hogy nagyobb halakat is fogjunk vele. Ez a fonott zsinór a horgászok számára egy igazi kincs a vízen!

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett