SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - KOÓS 12X SPIN BRAID 150M  0,32 60LBS fonott zsinór
Most -13 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

KOÓS 12X SPIN BRAID 150M 0,32 60LBS fonott zsinór

Cikkszám: EF-30396-060

Gyártó: KOÓS

Szállítás: 1-5 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,32

Zsinór hossza: 150 m

  • Raktáron
9 996 Ft 11 490 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30396-060
Átmérő: 0,32 mm
Hossz: 150m
Szín: Barna
Szakítószilárdság: 40,4 kg

Koós 12X Spin Braid fonott zsinór 150m

Egy kemény harcokra kialakított zsinór, amelynél a 12 fonott szál erőtulajdonsága garancia a minőségre.

Mivel rendkívül jó a kopásállósága, jól tűri a kemény igénybevételeket, és természetesen a harcsa gerebenfogainak koptató hatását.

A sűrű szövés miatt kevés vizet vesz magába, ami pergetésnél nagy előnyt jelent.

A KOÓS márkájú 'KOÓS 12X SPIN BRAID 150M 0,32 60LBS fonott zsinór' egy kiváló minőségű, tartós és megbízható horgászzsinór, amely minden horgász számára ideális választás lehet. A termék előnyei között szerepel a rendkívül magas teherbírás, a kiváló kopásállóság és a könnyű használhatóság.

A fonott zsinór kiváló minőségű, két vagy több fonálból álló szövet, amely nagyobb teherbírású, mint az egyszálas monofil zsinórok. A KOÓS 12X SPIN BRAID 150M fonott zsinór 12 fonálból áll, amelyek keresztirányban fonódnak össze, így rendkívül erős és tartós zsinórrá válik. A zsinór mérete 0,32 mm, a hossza pedig 150 méter, ami elegendő ahhoz, hogy bármilyen horgászhelyen használható legyen.

A KOÓS fonott zsinór rendkívül kopásálló, így hosszú távú használatra tervezték. A zsinór könnyen csúszik a bottal és a zsinórkézre, így a horgászoknak könnyű dolguk van a halak kifogásakor. Az erős teherbírásnak köszönhetően a horgászok könnyebben fognak nagyobb halakat is, így a KOÓS fonott zsinór ideális választás a profi horgászok számára is.

A KOÓS 12X SPIN BRAID 150M fonott zsinór könnyen használható és könnyen csomózható, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a zsinór elakadása miatt. A zsinór könnyűsége miatt a horgászoknak kevesebb fáradtságot kell felmutatniuk a horgászat során, így hosszabb időt tölthetnek a vízen.

A KOÓS fonott zsinór mérete 0,32 mm, ami azt jelenti, hogy a zsinór vastagsága közepes, így ideális választás lehet a keszeg és a ponty horgászatához. A zsinór teherbírása 60 font, ami nagyon magas és ideális azok számára, akik nagyobb halakat szeretnének kifogni.

Összességében a KOÓS 12X SPIN BRAID 150M fonott zsinór egy kiváló minőségű, tartós és megbízható horgászzsinór, amely minden horgász számára ajánlott. A zsinór könnyen használható, könnyen csomózható, rendkívül kopásálló és nagy teherbírású. A KOÓS fonott zsinór ideális választás lehet a keszeg és a ponty horgászatához, de a magas teherbírás miatt akár nagyobb halak kifogására is alkalmas lehet. Ha minőségi horgászzsinórt keresel, akkor a KOÓS 12X SPIN BRAID 150M fonott zsinór tökéletes választás lehet számodra!

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
KOÓS 12X SPIN BRAID 150M 0,32 60LBS fonott zsinór9 996 Ft