A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

KAMASAKI SUPER monofil zsinór 150m 0.30mm

Cikkszám: EF-30070-030

Gyártó: KAMASAKI

Szállítás: 1-5 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,3

Zsinór hossza: 150 m

  • Raktáron
750 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 4.32
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30070-030
Átmérő: 0,30 mm
Hossz: 150 m
Szín: Világos kék
Szakítószilárdság: 11,22 kg
Egy igazán erős monofil zsinór, mely a kategória egyik legjobbja. Nagyon strapabíró és magas a szakítószilárdsága. Ez már alapjában véve két olyan előnyös tulajdonság, ami miatt nyugodt szívvel választhatjuk a Kamasaki Super mono-t. Igen jó csomó tűréssel rendelkezik, ellenben nem túlságosan lágy, viszont minimális nyúlással rendelkezik.
A minimális nyúlás sok esetben jöhet jól:
- Pl. feederezésnél, ahol a zsinór közvetlensége miatt hamarabb érzékeljük a kapást.
- Akadós terepen, vagy nádfal előtt, ahol vissza kell tartani a biztonságba menekülő halat.
- Rablóhalas horgászat során, mivel a kemény ragadozó szájba csak így tudjuk megfelelő módon beakasztani a horgot.

150 méteres tekercsekben kerül forgalomba, így nagyobb távolságra történő horgászatnál is szóba jöhet és szóba is jön.

A KAMASAKI SUPER monofil zsinór 150m 0.30mm egy kiváló minőségű horgászzsinór, amelyet a legigényesebb horgászoknak terveztek. Ez a zsinór a KAMASAKI márkájú termékek egyik legnépszerűbb darabja, és hosszú élettartama és kiváló teljesítménye miatt sok horgász számára első választás.

A KAMASAKI SUPER monofil zsinór 150m 0.30mm kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek a lehető legnagyobb tartósságot és ellenállást biztosítják. A zsinór szálai nagyon erősek és tartósak, így a horgászok bármilyen körülmények között használhatják őket. Ez a zsinór rendkívül sima felülettel rendelkezik, ami csökkenti a súrlódást és lehetővé teszi a messzebbi dobást.

A KAMASAKI SUPER monofil zsinór 150m 0.30mm kiválóan alkalmazkodik a víz hőmérsékletéhez és viszkozitásához, így bármilyen körülmények között kiválóan működik. A zsinór színe áttetsző, így a halak nem veszik észre a zsinórt, és nem riadnak meg tőle. Ez a zsinór kiválóan alkalmas mind a tengeri, mind a folyami halászatra.

A KAMASAKI SUPER monofil zsinór 150m 0.30mm kiválóan alkalmas a nagyobb halak fogásához. A zsinór mérete 0,30 mm, így nagyon erős és tartós. A zsinór hossza 150 méter, így a horgászok bőségesen rendelkeznek az alapanyaggal a hosszú és sikeres horgászat érdekében.

A KAMASAKI SUPER monofil zsinór 150m 0.30mm rendkívül könnyen használható és karbantartható. A zsinór könnyen csomózható, és nem göngyölődik, így a horgászok időt takaríthatnak meg azzal, hogy kevesebb időt töltenek a zsinór karbantartásával.

Összességében, a KAMASAKI SUPER monofil zsinór 150m 0.30mm egy kiváló minőségű zsinór, amely kiváló teljesítményt nyújt a legigényesebb horgászok számára. A zsinór rendkívül tartós, könnyen használható és karbantartható, és sok horgász számára első választás a hosszú és sikeres horgászat érdekében.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
KAMASAKI SUPER monofil zsinór 150m 0.30mm750 Ft