A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

KAMASAKI SUPER BRAID fonott zsinór 100m 0.50mm

Cikkszám: EF-30905-050

Gyártó: KAMASAKI

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,50

Zsinór hossza: 100 m

  • Jelenleg nem elérhető
2 590 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30905-050
Átmérő: 0,50 mm
Hossz: 100 m
Szín: Szürke
Szakítószilárdság: 48,8 kg

Kamasaki Super Braid fonott zsinór

A fonott zsinórok előnyeit már sokféle forrásból ismerhetjük, azonban a Kamasaki Super Braid kapcsán mégis foglaljuk össze őket pár mondatban.
Azonos átmérő esetén, sokkal erősebbek, mint monofil rokonaik! Ez különösen jól jön olyan helyzetekben, ahol extra erőhatások érhetik a felszerelésünket. Gondolok itt akadós helyen történő pontyozásra. vagy harcsázásra.

Erősebbek, ezáltal vékonyabb zsinórokat is használhatunk. Ez olyan szituációban is jól jön, ahol nem fér fel megfelelő mennyiségű monofil az orsónk dobjára, de fonottal ez megoldható. Például harcsapergetésnél, de itt már a monofil vastagsága el is butítja csalivezetésünket.

A zsinór vékonysága nagyon jól jön távdobáskor, 0,10 mm-es fonott zsinórral nagyon könnyen és nagyon messzire dobhatunk például egy 0,25-ös monofilhoz képest.

Dobóelőkének is feltehetjük, mivel nagyon jól bírja a strapát. Még a sokszor megismételt, nagy erejű dobások sem károsítják oly mértékben, mint a monofil zsinórt. Ugyanez igaz akkor is, ha főzsinórnak szeretnénk feltenni. Legyen szó úszózásról vagy pergetésről, sokkal nagyobb élettartammal rendelkezik, mint egy hagyományos zsinór.

Apropó pergetés! A zsinórnak másik legfontosabb tulajdonsága, hogy minimális nyúlással rendelkezik. Ez azért fontos, mert közvetlen kapcsolatot tudunk létesíteni a műcsalival, érezzük minden rezdülését. Például gumihalas horgászatnál tudjuk, hogy egy köves aljzaton húzzuk végig, vagy éppen gallyas a meder, de tudjuk azt is, ha éppen egy törésen próbáltuk felhúzni műcsalinkat.

Számtalan előnye van egy ilyen fonott zsinórnak. És mindegyik abban segít minket, hogy minél könnyebben és egyszerűbben tudjuk meghorgászni a kívánt vízterületet és megfogni az elképzelt halat.

100 méteres kiszerelése igen praktikussá teszi ezt az általános fonott zsinórt, mert általában ennyi elég ahhoz, hogy végszerelékünket a kívánt helyre juttassuk és még a fárasztás során is legyen egy kis tartalék megfékezni a kirohanásokat.

A KAMASAKI márkájú 'KAMASAKI SUPER BRAID fonott zsinór 100m 0.50mm' egy kiváló minőségű, tartós és megbízható zsinór, amely kifejezetten horgászok számára készült. A zsinór hossza 100 méter, az átmérője pedig 0,50 mm, így könnyen használható különböző horgászmódszerekhez és halak fajtáihoz.

Az első dolog, ami az emberek figyelmét felkelti ezzel a zsinórral kapcsolatban, az annak tartóssága és megbízhatósága. A KAMASAKI SUPER BRAID fonott zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú élettartammal rendelkezik és ellenáll a különböző körülményeknek. A fonott szerkezetnek köszönhetően pedig nagyon erős, így még a legnagyobb halakat is biztonságosan lehet vele fogni.

A zsinór kiválóan alkalmas különböző horgászmódszerekhez, legyen szó akár feeder, match, vagy method horgászatról. A vékony átmérője miatt könnyen használható, és a fonott szerkezetnek köszönhetően nagyon jól lehet vele dobni. Emellett rendkívüli érzékenységet biztosít, így még a legfinomabb kapásokat is észrevehetjük.

A KAMASAKI SUPER BRAID fonott zsinór emellett rendkívül sokoldalú is. Alkalmas különféle halak fajtáinak fogásához, és különféle vizekben is jól működik. A zsinór a vízben nem nyúlik, így mindig pontosan tudjuk, hol van a horog és hogyan reagál a halak kapásaira.

Az egyik legnagyobb előnye ennek a zsinórnak azonban az ára. A KAMASAKI SUPER BRAID fonott zsinór kiváló minőségű és rendkívül tartós, mégis nagyon kedvező áron kapható. Ez azt jelenti, hogy a horgászoknak nem kell sokat költeniük a minőségi zsinórra, amely segíthet nekik abban, hogy még több halat fogjanak.

Összességében a KAMASAKI SUPER BRAID fonott zsinór 100m 0.50mm egy kiváló minőségű és megbízható zsinór, amely kifejezetten horgászok számára készült. A zsinór tartós, sokoldalú és nagyon jól használható különféle horgászmódszerekhez és halak fajtáihoz. A zsinór ára nagyon kedvező, így bármilyen horgász költségvetésébe belefér. Ha szeretnél egy minőségi zsinórt, amely segít neked abban, hogy még több halat fogj, akkor a KAMASAKI SUPER BRAID fonott zsinór a legjobb választás!

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett