A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

KAMASAKI SUPER BRAID fonott zsinór 100m 0.35mm

Cikkszám: EF-30905-035

Gyártó: KAMASAKI

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,35

Zsinór hossza: 100 m

  • Jelenleg nem elérhető
2 290 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 5
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30905-035
Átmérő: 0,35 mm
Hossz: 100 m
Szín: Szürke
Szakítószilárdság: 30,2 kg

Kamasaki Super Braid fonott zsinór

A fonott zsinórok előnyeit már sokféle forrásból ismerhetjük, azonban a Kamasaki Super Braid kapcsán mégis foglaljuk össze őket pár mondatban.
Azonos átmérő esetén, sokkal erősebbek, mint monofil rokonaik! Ez különösen jól jön olyan helyzetekben, ahol extra erőhatások érhetik a felszerelésünket. Gondolok itt akadós helyen történő pontyozásra. vagy harcsázásra.

Erősebbek, ezáltal vékonyabb zsinórokat is használhatunk. Ez olyan szituációban is jól jön, ahol nem fér fel megfelelő mennyiségű monofil az orsónk dobjára, de fonottal ez megoldható. Például harcsapergetésnél, de itt már a monofil vastagsága el is butítja csalivezetésünket.

A zsinór vékonysága nagyon jól jön távdobáskor, 0,10 mm-es fonott zsinórral nagyon könnyen és nagyon messzire dobhatunk például egy 0,25-ös monofilhoz képest.

Dobóelőkének is feltehetjük, mivel nagyon jól bírja a strapát. Még a sokszor megismételt, nagy erejű dobások sem károsítják oly mértékben, mint a monofil zsinórt. Ugyanez igaz akkor is, ha főzsinórnak szeretnénk feltenni. Legyen szó úszózásról vagy pergetésről, sokkal nagyobb élettartammal rendelkezik, mint egy hagyományos zsinór.

Apropó pergetés! A zsinórnak másik legfontosabb tulajdonsága, hogy minimális nyúlással rendelkezik. Ez azért fontos, mert közvetlen kapcsolatot tudunk létesíteni a műcsalival, érezzük minden rezdülését. Például gumihalas horgászatnál tudjuk, hogy egy köves aljzaton húzzuk végig, vagy éppen gallyas a meder, de tudjuk azt is, ha éppen egy törésen próbáltuk felhúzni műcsalinkat.

Számtalan előnye van egy ilyen fonott zsinórnak. És mindegyik abban segít minket, hogy minél könnyebben és egyszerűbben tudjuk meghorgászni a kívánt vízterületet és megfogni az elképzelt halat.

100 méteres kiszerelése igen praktikussá teszi ezt az általános fonott zsinórt, mert általában ennyi elég ahhoz, hogy végszerelékünket a kívánt helyre juttassuk és még a fárasztás során is legyen egy kis tartalék megfékezni a kirohanásokat.

A KAMASAKI márka mindig is híres volt kiváló minőségű horgászati kiegészítőiről, és a KAMASAKI SUPER BRAID fonott zsinór sem okoz csalódást. Ez a zsinór a legjobb minőségű anyagok felhasználásával készült, és a legújabb technológiákkal gyártották, hogy a horgászok számára a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

A KAMASAKI SUPER BRAID fonott zsinór 100 méter hosszú és 0,35 mm vastagságú. Ez a méret tökéletes azok számára, akik kisebb halakra horgásznak, és nagyon fontos, hogy a zsinór vastagsága megfeleljen a hal méretének, hogy ne szakadjon el a horgászat közben.

A fonott zsinór előnyei között szerepel az, hogy sokkal erősebb és tartósabb, mint a hagyományos monofil zsinórok. Ez azt jelenti, hogy a horgászok nem kell aggódniuk azon, hogy a zsinór elszakad, ha nagyobb halat fogtak. A KAMASAKI SUPER BRAID fonott zsinór kiválóan alkalmas a horgászat különböző típusaira, beleértve a csónakhorgászatot, partihorgászatot, vagy akár a tengerparti horgászatot is.

A zsinór fonott szerkezete lehetővé teszi, hogy nagyon könnyen csomózódjon, és a zsinór sima felülete minimalizálja a víztaszító hatást, ami azt jelenti, hogy a zsinór nem fog kiszáradni és megkeményedni, ha a horgászat után nem szárítjuk ki.

A KAMASAKI SUPER BRAID fonott zsinór számos más előnnyel is rendelkezik. Például nem nyúlik, ami azt jelenti, hogy a horgászok pontosabbak lehetnek a halak megfogása során, és nem kell aggódniuk azon, hogy a zsinór elcsúszik a horogról. A zsinór színe is segít a horgászoknak a jobb láthatóságban, így könnyebben követhetik a zsinórt, és megakadályozzák a zsinór összeakadását.

A KAMASAKI SUPER BRAID fonott zsinór az egyik legjobb választás a horgászok számára, akik kiváló minőségű zsinórt keresnek, amely tartós, erős és könnyen kezelhető. A zsinór magas minősége biztosítja, hogy a horgászoknak mindig a legjobb eredményt hozza, és garantálja a sikeres horgászatot. Ne habozzon, próbálja ki a KAMASAKI SUPER BRAID fonott zsinórt, és tapasztalja meg a különbséget!

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett