A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

KAMASAKI SUPER BRAID fonott zsinór 100m 0.18mm

Cikkszám: EF-30905-018

Gyártó: KAMASAKI

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,18

Zsinór hossza: 100 m

  • Jelenleg nem elérhető
2 100 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 4.03
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30905-018
Átmérő: 0,18 mm
Hossz: 100 m
Szín: Szürke
Szakítószilárdság: 14,3 kg

Kamasaki Super Braid fonott zsinór

A fonott zsinórok előnyeit már sokféle forrásból ismerhetjük, azonban a Kamasaki Super Braid kapcsán mégis foglaljuk össze őket pár mondatban.
Azonos átmérő esetén, sokkal erősebbek, mint monofil rokonaik! Ez különösen jól jön olyan helyzetekben, ahol extra erőhatások érhetik a felszerelésünket. Gondolok itt akadós helyen történő pontyozásra. vagy harcsázásra.

Erősebbek, ezáltal vékonyabb zsinórokat is használhatunk. Ez olyan szituációban is jól jön, ahol nem fér fel megfelelő mennyiségű monofil az orsónk dobjára, de fonottal ez megoldható. Például harcsapergetésnél, de itt már a monofil vastagsága el is butítja csalivezetésünket.

A zsinór vékonysága nagyon jól jön távdobáskor, 0,10 mm-es fonott zsinórral nagyon könnyen és nagyon messzire dobhatunk például egy 0,25-ös monofilhoz képest.

Dobóelőkének is feltehetjük, mivel nagyon jól bírja a strapát. Még a sokszor megismételt, nagy erejű dobások sem károsítják oly mértékben, mint a monofil zsinórt. Ugyanez igaz akkor is, ha főzsinórnak szeretnénk feltenni. Legyen szó úszózásról vagy pergetésről, sokkal nagyobb élettartammal rendelkezik, mint egy hagyományos zsinór.

Apropó pergetés! A zsinórnak másik legfontosabb tulajdonsága, hogy minimális nyúlással rendelkezik. Ez azért fontos, mert közvetlen kapcsolatot tudunk létesíteni a műcsalival, érezzük minden rezdülését. Például gumihalas horgászatnál tudjuk, hogy egy köves aljzaton húzzuk végig, vagy éppen gallyas a meder, de tudjuk azt is, ha éppen egy törésen próbáltuk felhúzni műcsalinkat.

Számtalan előnye van egy ilyen fonott zsinórnak. És mindegyik abban segít minket, hogy minél könnyebben és egyszerűbben tudjuk meghorgászni a kívánt vízterületet és megfogni az elképzelt halat.

100 méteres kiszerelése igen praktikussá teszi ezt az általános fonott zsinórt, mert általában ennyi elég ahhoz, hogy végszerelékünket a kívánt helyre juttassuk és még a fárasztás során is legyen egy kis tartalék megfékezni a kirohanásokat.

A KAMASAKI SUPER BRAID fonott zsinór 100m 0.18mm egy igazi kincs minden horgász számára. Ez a zsinór nem csak megbízható és tartós, hanem kiváló minőségű is, ami a horgászat során nagyon fontos. A fonott zsinór előnyei közé tartozik a nagy szakítószilárdság, a finomabb érzékelés, a könnyű dobás és a hosszú élettartam.

A KAMASAKI SUPER BRAID fonott zsinór 100m 0.18mm mérete tökéletes a kisebb halfajok horgászatára, de a nagyobb halakat is könnyedén megbirkózik. Az 0.18mm vastagság lehetővé teszi, hogy a zsinórt könnyen és pontosan dobja a horgász, így könnyen elérheti a kívánt helyet és mélységet.

A KAMASAKI SUPER BRAID fonott zsinór 100m 0.18mm nagyon tartós és ellenálló. A fonott kialakításnak köszönhetően a zsinór nem csak erősebb, de kevésbé hajlamos a csomókra és a törésre is. A zsinór szálai jól illeszkednek egymáshoz, így a zsinór felülete sima és nem húzódik össze.

A KAMASAKI SUPER BRAID fonott zsinór 100m 0.18mm kiváló minőségű anyagokból készült. A zsinór 100% polietilénből készült, ami nagyon tartós és ellenálló az időjárás és a környezeti hatások ellen. A zsinór színe világoszöld, ami segít a horgásznak a zsinór láthatóságának javításában és a halak észlelésében.

A KAMASAKI SUPER BRAID fonott zsinór 100m 0.18mm nagyon finom érzékelést biztosít a horgásznak. A fonott kialakításnak köszönhetően a zsinór nagyon finom, és így kiváló érzékelést nyújt a horgásznak a halak mozgásával és aktivitásával kapcsolatban.

A KAMASAKI SUPER BRAID fonott zsinór 100m 0.18mm könnyen dobható és nagyon pontos. A zsinór sima felülete és a fonott kialakítás nagyon kevés súrlódást eredményez a felszínre dobáskor, és ezáltal a horgász sokkal pontosabb dobásokat végezhet el. A zsinór könnyű és rugalmas, így a horgász könnyen mozgathatja a zsinórt és a végszereléket.

Összefoglalva, a KAMASAKI SUPER BRAID fonott zsinór 100m 0.18mm kiváló minőségű, tartós és megbízható. A zsinór nagyon finom érzékelést nyújt a horgásznak, könnyen dobható és nagyon pontos. A zsinór mérete tökéletes kisebb és nagyobb halak horgászatára is. Ha olyan zsinórt keresel, amely megbízható és tartós, akkor a KAMASAKI SUPER BRAID fonott zsinór 100m 0.18mm az ideális választás.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett