A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

KAMASAKI SUPER BRAID 100m 0.10mm fonott zsinór

Cikkszám: EF-30905-010

Gyártó: KAMASAKI

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,10

Zsinór hossza: 100 m

  • Jelenleg nem elérhető
1 890 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 3.96
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30905-010
Átmérő: 0,10 mm
Hossz: 100 m
Szín: Szürke
Szakítószilárdság: 7,60 kg

Kamasaki Super Braid fonott zsinór

A fonott zsinórok előnyeit már sokféle forrásból ismerhetjük, azonban a Kamasaki Super Braid kapcsán mégis foglaljuk össze őket pár mondatban.
Azonos átmérő esetén, sokkal erősebbek, mint monofil rokonaik! Ez különösen jól jön olyan helyzetekben, ahol extra erőhatások érhetik a felszerelésünket. Gondolok itt akadós helyen történő pontyozásra. vagy harcsázásra.

Erősebbek, ezáltal vékonyabb zsinórokat is használhatunk. Ez olyan szituációban is jól jön, ahol nem fér fel megfelelő mennyiségű monofil az orsónk dobjára, de fonottal ez megoldható. Például harcsapergetésnél, de itt már a monofil vastagsága el is butítja csalivezetésünket.

A zsinór vékonysága nagyon jól jön távdobáskor, 0,10 mm-es fonott zsinórral nagyon könnyen és nagyon messzire dobhatunk például egy 0,25-ös monofilhoz képest.

Dobóelőkének is feltehetjük, mivel nagyon jól bírja a strapát. Még a sokszor megismételt, nagy erejű dobások sem károsítják oly mértékben, mint a monofil zsinórt. Ugyanez igaz akkor is, ha főzsinórnak szeretnénk feltenni. Legyen szó úszózásról vagy pergetésről, sokkal nagyobb élettartammal rendelkezik, mint egy hagyományos zsinór.

Apropó pergetés! A zsinórnak másik legfontosabb tulajdonsága, hogy minimális nyúlással rendelkezik. Ez azért fontos, mert közvetlen kapcsolatot tudunk létesíteni a műcsalival, érezzük minden rezdülését. Például gumihalas horgászatnál tudjuk, hogy egy köves aljzaton húzzuk végig, vagy éppen gallyas a meder, de tudjuk azt is, ha éppen egy törésen próbáltuk felhúzni műcsalinkat.

Számtalan előnye van egy ilyen fonott zsinórnak. És mindegyik abban segít minket, hogy minél könnyebben és egyszerűbben tudjuk meghorgászni a kívánt vízterületet és megfogni az elképzelt halat.

100 méteres kiszerelése igen praktikussá teszi ezt az általános fonott zsinórt, mert általában ennyi elég ahhoz, hogy végszerelékünket a kívánt helyre juttassuk és még a fárasztás során is legyen egy kis tartalék megfékezni a kirohanásokat.

A KAMASAKI márkájú 'KAMASAKI SUPER BRAID 100m 0.10mm fonott zsinór' a könnyű és hatékony horgászat kedvelőinek ideális választása. Ez a kiváló minőségű zsinór rendkívül erős, és ellenálló a kopásnak és a szakadásnak is. A KAMASAKI SUPER BRAID 100m 0.10mm fonott zsinór egy olyan termék, amelyet a legjobb minőségű alapanyagokból készítettek, így a horgászoknak garantáltan erős és tartós zsinórt nyújt.

A 0,10 mm vastagságú zsinór 100 méter hosszú és kivételes erőtartalékkal rendelkezik. Ennek köszönhetően a horgászok bármilyen körülmények között használhatják, legyen szó kis vagy nagy halakról. A zsinórnak köszönhetően a horgászok könnyedén és hatékonyan tudnak horgászni, és biztosak lehetnek abban, hogy a zsinór nem szakad el, vagy nem okoz csalódást.

A KAMASAKI SUPER BRAID 100m 0.10mm fonott zsinór előnye, hogy nagyon jó tapadással rendelkezik, így a horgászok könnyen és hatékonyan tudnak dolgozni vele. A zsinór nem csúszik ki a horgászbotokból, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a zsinór mindig a helyén marad, és nem okoz problémát.

A KAMASAKI SUPER BRAID 100m 0.10mm fonott zsinórnak a legjobb minőségi előnye, hogy nagyon tartós és kopásálló. A zsinór nem kopik el, vagy nem szakad el könnyen, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a zsinór hosszú élettartama alatt megbízhatóan fog működni.

A KAMASAKI SUPER BRAID 100m 0.10mm fonott zsinór minden horgász számára ajánlott, aki könnyedén és hatékonyan szeretne horgászni, és aki egy megbízható és tartós zsinórra van szüksége. A zsinór nagyon jó minőségű, és kivételes erőtartalékkal rendelkezik, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a zsinór nem fog csalódást okozni. A KAMASAKI SUPER BRAID 100m 0.10mm fonott zsinór egy olyan termék, amelyet minden horgásznak érdemes kipróbálni.

Termékjellemző alapján keresnél?


Ezek is érdekelhetnek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett