Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,60

Cikkszám: EF-34S55-060

Gyártó: EXCALIBUR

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,6

Zsinór hossza: 200 m

  • Jelenleg nem elérhető
2 290 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 34S55-060
Átmérő: 0,60 mm
Hossz: 200 m

Az Excalibur zsinórok megújult változata a Sea széria! Az elődhöz képest még kopásállóbb anyagból készült, speciális adalékokkal. Így tökéletesen alkalmas akár tengeri horgászatra is. De természetesen a hazai édesvizekben is fokozottan megállja helyét. A Fluorocarbon bevonatnak számtalan előnye van. Zsinórunk sokkal kopásállóbb lesz tőle, így a használat időtartama meghosszabbodik! Különleges fénytörési tulajdonságainak köszönhetően a halak számára szinte láthatatlan, a fogás esélyét maximalizálhatjuk ezzel.

Tökéletes választás pergetéshez, de békéshalak horgászata során is bizonyított. A tekercsekre egy ideális, 200 méteres hosszúság került.

Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,60 egy igazán kiváló minőségű zsinór, amely minden horgász számára ideális választás lehet. Ez a zsinór egy olyan termék, amelyet azoknak a horgászoknak ajánlunk, akik szeretnének nagyobb halakat fogni, és biztonságban tudni a felszerelésüket. A zsinór kiváló minőségű anyagból készült, ami biztosítja a tartósságot és a megbízhatóságot.

Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,60 egy 200 méter hosszú zsinór, amely 0,60 mm vastagságú. Ez a vastagság tökéletesen alkalmas a nagyobb halakhoz, és biztosítja a tartósságot és a megbízhatóságot. A zsinór különleges felülettel rendelkezik, amely biztosítja, hogy a zsinór siklóssá váljon, és nem ragad bele a sziklák vagy más akadályokba.

Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,60 rendkívül könnyű, ami biztosítja, hogy a horgászok könnyen és hatékonyan tudják kezelni a zsinórt. A zsinór kiváló minőségű anyagból készült, ami biztosítja a tartósságot és a megbízhatóságot. Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,60 egy olyan termék, amelyet a horgászok akkor is használhatnak, ha a körülmények nem ideálisak.

Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,60 egy olyan termék, amelynek előnyei közé tartozik a nagy szakítószilárdság. Ez a zsinór olyan halak megfogására alkalmas, amelyek nagy szakítószilárdsággal rendelkeznek. A zsinór kiváló tulajdonságai biztosítják, hogy a horgászok biztonságban tudják a felszerelésüket, és megbízhatóan tudják kezelni a zsinórt.

Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,60 olyan termék, amelyet a horgászok azért szeretnek, mert nagyon könnyű kezelni. A zsinór felülete siklós, ami nagyon fontos a horgászat során. A zsinór nem ragad bele a sziklákba vagy más akadályokba, így a horgászok biztonságban tudják a felszerelésüket. Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,60 nagyon tartós, és megbízhatóan használható a horgászat során.

Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,60 olyan termék, amely minden horgász számára ajánlott. A zsinór kiváló minőségű anyagból készült, ami biztosítja a tartósságot és a megbízhatóságot. A zsinór különleges felülete biztosítja, hogy a zsinór siklós legyen, és nem ragadjon bele a sziklákba vagy más akadályokba. Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,60 egy olyan termék, amelyet a horgászok bármilyen körülmények között használhatnak, és amely nagyon hatékonyan és biztonságosan használható a horgászat során.

Összefoglalva, az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,60 egy olyan kiváló minőségű zsinór, amely számos előnnyel rendelkezik a horgászat során. A zsinór nagyon tartós, megbízható, és nagyon könnyen kezelhető. A zsinór különleges felülete biztosítja, hogy a zsinór siklós legyen, és nem ragadjon bele a sziklákba vagy más akadályokba. Ha egy hatékony és megbízható zsinórra van szükséged a horgászat során, akkor az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,60 a tökéletes választás számodra!

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett