A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

EXCALIBUR SEA CAMELEON monofil zsinór 0,50MM 300M

Cikkszám: EF-30S05-650

Gyártó: EXCALIBUR

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,50

Zsinór hossza: 300 m

  • Jelenleg nem elérhető
1 490 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Excalibur Sea Cameleon zsinór - Az Excalibur zsinórok megújult változata a Sea széria! Az elődhöz képest még kopásállóbb anyagból készült, speciális adalékokkal. Így tökéletesen alkalmas akár tengeri horgászatra is. De természetesen a hazai édesvizekben is fokozottan megállja helyét.

Cikkszám: 30S05-650
Átmérő: 50 mm
Hossz: 300m

Excalibur Sea Cameleon zsinór

Az Excalibur zsinórok megújult változata a Sea széria! Az elődhöz képest még kopásállóbb anyagból készült, speciális adalékokkal. Így tökéletesen alkalmas akár tengeri horgászatra is. De természetesen a hazai édesvizekben is fokozottan megállja helyét. A Cameleon változatot már sokan jól ismerik. Különleges színe szinte alkalmazkodik a környezethez. Ha hínáros a pálya, zöldes árnyalattal olvad bele, ha a sötét iszapban fekszik, észrevehetetlenül fekete lesz. Nyúlása, a monofil zsinórokat tekintve közepesnek mondható.  Méretsora igen széles. 0,20 mm-es feederezésre tökéletesen alkalmas vastagsággal kezdődik, majd a bojlis, hagyományos fenekező méreteken keresztül folytatódik egészen egy dobóelőkének is alkalmas 0,50 mm-es változatig. A tekercsekre egy ideális, 300 méteres hosszúság került.

Az EXCALIBUR SEA CAMELEON monofil zsinór 0,50MM 300M a horgászok legjobb barátja lehet, ha a tengeri halakat célozzuk meg. Ez a zsinór a EXCALIBUR márka egyik legnépszerűbb terméke, amelyet a horgászok már régóta használnak a tengeri halak fogására.

Az EXCALIBUR SEA CAMELEON monofil zsinór 0,50MM 300M kiváló minőségű, és a horgászoknak számos előnyt kínál. Első és legfontosabb előnye a tartósság. Az EXCALIBUR SEA CAMELEON monofil zsinór 0,50MM 300M rendkívül erős, és a legnehezebb tengeri halakat is könnyedén megfoghatjuk vele. A zsinór nem szakad, és hosszú ideig használható, így garantáltan megéri rá befektetni.

Az EXCALIBUR SEA CAMELEON monofil zsinór 0,50MM 300M további előnye, hogy nagyon jól látható a vízben, így könnyen követhető a halak mozgása. Ez különösen akkor hasznos, ha sötétben horgászunk, vagy ha a víz sűrűbb, homályosabb.

A zsinór vastagsága 0,50 mm, így könnyen illeszkedik a legtöbb tengeri horgászbotra. A 300 méteres hosszúságú zsinór elegendő ahhoz, hogy egy egész napot eltöltsünk a tengeren, anélkül, hogy aggódnánk az anyag elfogyása miatt.

Az EXCALIBUR SEA CAMELEON monofil zsinór 0,50MM 300M előnye továbbá, hogy nagyon rugalmas és könnyen kezelhető. A zsinórt könnyű feszíteni, és a horgászoknak nagyobb mozgásszabadságot biztosít, így könnyen követni tudják a halak mozgását.

Az EXCALIBUR SEA CAMELEON monofil zsinór 0,50MM 300M ideális a tengeri horgászat szerelmeseinek, akik szeretnének nagyobb halakat fogására koncentrálni. A zsinór kiváló minőségű, tartós, jól látható és könnyen kezelhető, így garantáltan a tengeri horgászok kedvencévé válik.

Végezetül, az EXCALIBUR SEA CAMELEON monofil zsinór 0,50MM 300M egy igazán kiváló termék, amelyet mindenkinek ajánlunk, aki a tengeri horgászat szerelmese. A zsinór kiváló minőségű, tartós, jól látható és könnyen kezelhető, így garantáltan a tengeri horgászok kedvencévé válik. Ha te is szeretnél nagyobb halakat fogni a tengeren, akkor ez a zsinór az, amelyre szükséged van!

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett