A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

EXCALIBUR SEA CAMELEON monofil zsinór 0,40MM 300M

Cikkszám: EF-30S05-640

Gyártó: EXCALIBUR

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,40

Zsinór hossza: 300 m

  • Jelenleg nem elérhető
1 290 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Az Excalibur zsinórok megújult változata a Sea széria!

Cikkszám: 30S05-640
Átmérő: 40 mm
Hossz: 300m

Az Excalibur zsinórok megújult változata a Sea széria!

 

Az elődhöz képest még kopásállóbb anyagból készült, speciális adalékokkal. Így tökéletesen alkalmas akár tengeri horgászatra is. De természetesen a hazai édesvizekben is fokozottan megállja helyét.

A Cameleon változatot már sokan jól ismerik. Különleges színe szinte alkalmazkodik a környezethez. Ha hínáros a pálya, zöldes árnyalattal olvad bele, ha a sötét iszapban fekszik, észrevehetetlenül fekete lesz. Nyúlása, a monofil zsinórokat tekintve közepesnek mondható.

Méretsora igen széles. 0,20 mm-es feederezésre tökéletesen alkalmas vastagsággal kezdődik, majd a bojlis, hagyományos fenekező méreteken keresztül folytatódik egészen egy dobóelőkének is alkalmas 0,50 mm-es változatig.

A tekercsekre egy ideális, 300 méteres hosszúság került.

Az EXCALIBUR SEA CAMELEON monofil zsinór egy igazán kiváló minőségű termék, amely minden horgász számára elengedhetetlen eszköz a sikeres halászathoz. Ez a zsinór kifejezetten a tengeri horgászatokhoz lett tervezve, így különleges tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítenek a halászat során.

Ez a zsinór 0,40 mm vastagságú és 300 méter hosszú, így elegendő hosszú ahhoz, hogy akár nagyobb halakat is könnyedén ki tudjunk fogni. Az EXCALIBUR SEA CAMELEON zsinór színe világoszöld, ami nagyon hasznos lehet a tengeri halaknál, mivel ezzel könnyedén el tudjuk rejteni a zsinórunkat a vízben.

Az EXCALIBUR SEA CAMELEON zsinór rendkívül erős és tartós anyagokból készült, így akár a legnagyobb halakat is könnyedén ki tudjuk fogni vele. A zsinór nagyon jól bírja az erős horgászbetéteket, így nem kell aggódnunk amiatt, hogy a zsinórunk könnyen elszakadhat.

Az EXCALIBUR SEA CAMELEON zsinór rendkívül finom és sima felülettel rendelkezik, ami nagyon fontos a tengeri halaknál. A sima felületnek köszönhetően a zsinórt könnyedén tudjuk mozgatni a vízben, így a halaknak nehezebb észrevenni, hogy a zsinórunk ott van.

Az EXCALIBUR SEA CAMELEON zsinór nagyon jó ár-érték aránnyal rendelkezik, így nem csak kiváló minőségű, de még meg is engedhető. Ez a zsinór minden horgász számára ajánlott, aki a tengeri halászatok során szeretné sikeresen kihasználni a lehetőségeket.

Összefoglalva, az EXCALIBUR SEA CAMELEON monofil zsinór egy rendkívül jó minőségű termék, amely számos előnnyel rendelkezik. Erős, tartós, finom és sima felülettel rendelkezik, és még meg is engedhető áron kapható. Bátran ajánlom minden tengeri horgásznak, aki szeretné maximálisan kihasználni a halászat során adódó lehetőségeket.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett