A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

EXCALIBUR SEA CAMELEON monofil zsinór 0,35MM 300M

Cikkszám: EF-30S05-635

Gyártó: EXCALIBUR

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,35

Zsinór hossza: 300 m

  • Jelenleg nem elérhető
1 290 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Excalibur Sea Cameleon zsinór - Az Excalibur zsinórok megújult változata a Sea széria! Az elődhöz képest még kopásállóbb anyagból készült, speciális adalékokkal. Így tökéletesen alkalmas akár tengeri horgászatra is. De természetesen a hazai édesvizekben is fokozottan megállja helyét.

Cikkszám: 30S05-635
Átmérő: 35 mm
Hossz: 300m

Excalibur Sea Cameleon zsinór

Az Excalibur zsinórok megújult változata a Sea széria! Az elődhöz képest még kopásállóbb anyagból készült, speciális adalékokkal. Így tökéletesen alkalmas akár tengeri horgászatra is. De természetesen a hazai édesvizekben is fokozottan megállja helyét. A Cameleon változatot már sokan jól ismerik. Különleges színe szinte alkalmazkodik a környezethez. Ha hínáros a pálya, zöldes árnyalattal olvad bele, ha a sötét iszapban fekszik, észrevehetetlenül fekete lesz. Nyúlása, a monofil zsinórokat tekintve közepesnek mondható.  Méretsora igen széles. 0,20 mm-es feederezésre tökéletesen alkalmas vastagsággal kezdődik, majd a bojlis, hagyományos fenekező méreteken keresztül folytatódik egészen egy dobóelőkének is alkalmas 0,50 mm-es változatig. A tekercsekre egy ideális, 300 méteres hosszúság került.

Az EXCALIBUR SEA CAMELEON monofil zsinór 0,35MM 300M egy kiváló minőségű zsinór, amelyet kifejezetten a horgászok számára terveztek. A zsinór vastagsága 0,35 mm, ami azt jelenti, hogy erős és tartós, és nem fog könnyen elszakadni, amikor a nagyobb halakat próbáljuk kifogni.

A zsinór hossza 300 méter, amely elegendő ahhoz, hogy többször is használhassuk, mielőtt cserélnünk kellene. A zsinór színe cseresznyecsalit, amely segít abban, hogy ne vegyük észre a halak, így könnyebben meglephetjük őket.

Az EXCALIBUR SEA CAMELEON monofil zsinór 0,35MM 300M egy nagyon könnyen kezelhető zsinór, amelynek köszönhetően könnyedén ki tudjuk dobni a horgunkat. A zsinór nagyon sima, így nem fog összeakadni, amikor a horgászat közben dobáljuk.

A zsinór nagyon sok előnnyel rendelkezik. Az egyik legfontosabb előnye az, hogy nagyon erős és tartós. Ez azt jelenti, hogy nem fog könnyen elszakadni, amikor a nagyobb halakat próbáljuk kifogni. Emellett a zsinór nagyon könnyen kezelhető, ami azt jelenti, hogy könnyedén ki tudjuk dobni a horgunkat, és nem fog összeakadni.

Az EXCALIBUR SEA CAMELEON monofil zsinór 0,35MM 300M nagyon sokféle horgászmódszerhez használható. Használhatjuk a zsinórt tengeri horgászatnál, édesvízi horgászatnál, vagy akár pontyhorgászatnál is. A zsinór alkalmas mind a kezdő, mind a tapasztalt horgászoknak.

Összefoglalva tehát az EXCALIBUR SEA CAMELEON monofil zsinór 0,35MM 300M egy kiváló minőségű zsinór, amely erős, tartós és könnyen kezelhető. A zsinór alkalmas mind a kezdő, mind a tapasztalt horgászoknak, és nagyon sokféle horgászmódszerhez használható. Ha megbízható zsinórt keresel, amely segíti a sikeres horgászatban, akkor az EXCALIBUR SEA CAMELEON monofil zsinór 0,35MM 300M a tökéletes választás.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett