A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

EXCALIBUR SEA CAMELEON monofil zsinór 0,20MM 300M

Cikkszám: EF-30S05-620

Gyártó: EXCALIBUR

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,2

Zsinór hossza: 300 m

  • Jelenleg nem elérhető
1 090 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30S05-620
Átmérő: 20 mm
Hossz: 300m

Excalibur Sea Cameleon zsinór

Az Excalibur zsinórok megújult változata a Sea széria! Az elődhöz képest még kopásállóbb anyagból készült, speciális adalékokkal. Így tökéletesen alkalmas akár tengeri horgászatra is. De természetesen a hazai édesvizekben is fokozottan megállja helyét. A Cameleon változatot már sokan jól ismerik. Különleges színe szinte alkalmazkodik a környezethez. Ha hínáros a pálya, zöldes árnyalattal olvad bele, ha a sötét iszapban fekszik, észrevehetetlenül fekete lesz. Nyúlása, a monofil zsinórokat tekintve közepesnek mondható.  Méretsora igen széles. 0,20 mm-es feederezésre tökéletesen alkalmas vastagsággal kezdődik, majd a bojlis, hagyományos fenekező méreteken keresztül folytatódik egészen egy dobóelőkének is alkalmas 0,50 mm-es változatig. A tekercsekre egy ideális, 300 méteres hosszúság került.

Az EXCALIBUR SEA CAMELEON monofil zsinór 0,20MM 300M egy kiváló minőségű horgászzsinór, amely számos előnnyel rendelkezik, amelyeknek köszönhetően a horgászok számára igazán értékes eszköz lehet.

Ez a zsinór kifejezetten a tengeri horgászok számára készült, és olyan kihívásokkal szembeni ellenállóképességgel rendelkezik, mint a szél, a hullámok és a sós víz. A zsinór nagy teherbírása és kopásállósága biztosítja, hogy a horgászok az erősebb halakat is biztonságosan húzzák ki a vízből.

A zsinór hossza 300 méter, ami azt jelenti, hogy ezzel a horgászzsinórral hosszabb távolságokra is el lehet jutni, ami különösen hasznos lehet, ha a horgászok olyan helyeken horgásznak, ahol a halak messzebbre úsznak.

Az EXCALIBUR SEA CAMELEON monofil zsinór 0,20MM vastagsága ideális választásnak bizonyul a tengeri horgászok számára, mivel a vastagságának köszönhetően nagyobb ellenállást tud biztosítani a nagyobb halak ellen, miközben a horgászoknak még mindig lehetőségük van arra, hogy a zsinórjukat nagyobb távolságokra dobhassák.

A zsinór színe camou, ami azt jelenti, hogy a vízben könnyebben el tud olvadni a környezettel, így a halak kevésbé fognak megijedni a zsinórtól. Ez különösen fontos lehet, ha a horgászok olyan helyeken horgásznak, ahol a halak nagyon óvatosak.

Ez a zsinór tartós és megbízható, és tényleg megéri a befektetést. A tengeri horgászok számára kifejezetten ajánlott, akik olyan helyeken horgásznak, ahol nagyobb halakra számíthatnak. Ha egy olyan horgászzsinórra van szükséged, amely megbízható és nagy teherbírással rendelkezik, az EXCALIBUR SEA CAMELEON monofil zsinór a legjobb választás lehet számodra!

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett