SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - EXCALIBUR PIKE 8YARN BRAID 150M 0,25MM GREEN fonott zsinór
Most -13 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

EXCALIBUR PIKE 8YARN BRAID 150M 0,25MM GREEN fonott zsinór

Cikkszám: EF-30960-025

Gyártó: EXCALIBUR

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,25

Zsinór hossza: 150 m

  • Jelenleg nem elérhető
4 776 Ft 5 490 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Excalibur Pike 8yarn Braid fonott zsinór - A Pike Braid egy 8 szálból fonot zsinór, azáltal felülete sokkal simább, ezt erősíti maga a Teflon bevonat, ami a Du Pont ellenőrzése alatt kerül a felületére.

Cikkszám: 30960-025
Átmérő: 0,25 mm
Hossz: 150 m
Szín: Zöld
Szakítószilárdság: 18,18 kg

Excalibur Pike 8yarn Braid fonott zsinór

A Pike Braid egy 8 szálból fonot zsinór, azáltal felülete sokkal simább, ezt erősíti maga a Teflon bevonat, ami a Du Pont ellenőrzése alatt kerül a felületére.

Az egyéb tulajdonságait úgy alakították, hogy a csukahorgászat terén állja meg legjobban a helyét, ezért lapta ezt a speciális zöld színt. Vizet szinte egyáltalán nem vesz magába, ami manapság már alapkövetelmény egy magas minőségű zsinórnál.

Az EXCALIBUR PIKE 8YARN BRAID 150M 0,25MM GREEN fonott zsinór egy igazán megbízható és tartós horgászzsinór, amelynek számos előnye van a horgászok számára. A zsinór mérete 150 méter, vastagsága pedig 0,25 mm, ami ideális a ponty- és csukahorgászathoz.

Az EXCALIBUR PIKE 8YARN BRAID 150M 0,25MM GREEN fonott zsinór kialakítása kiváló minőségű anyagok felhasználásával történt, így rendkívül tartós és megbízható. A zsinór 8 szálból áll, amelyek együtt garantálják a sima és erős horgászatot.

A fonott zsinór előnyei között szerepel a nagy teherbírása, ami azt jelenti, hogy könnyedén kezelheti nagyobb méretű halakat is. A zsinór rugalmassága segít a halak szájában is, így könnyedén kiemelheti őket a vízből.

Az EXCALIBUR PIKE 8YARN BRAID 150M 0,25MM GREEN fonott zsinór színének kiválasztása sem véletlenül történt. A zöld szín segít a zsinór eltűnésében a vízben, így a halak nem fognak megijedni tőle, és bizalmat szerezhet a horgászat során.

A zsinór előnyei közé tartozik még a csomózási képessége, amely segít a könnyű és gyors csomózásban. A zsinór sima felülete a dobás során is segít, így a horgászat még könnyebbé válik.

Az EXCALIBUR PIKE 8YARN BRAID 150M 0,25MM GREEN fonott zsinór a horgászok számára számos előnyt kínál. Tartós kialakítása, nagy teherbírása, rugalmassága, zöld színe és csomózási képessége mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az első pillanattól kezdve élvezhesse a horgászatot. Ha szeretne igazán megbízható és tartós horgászzsinórt, akkor az EXCALIBUR PIKE 8YARN BRAID 150M 0,25MM GREEN fonott zsinór a tökéletes választás.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett