Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

EXCALIBUR CARP FLUORO CARBON COATED zsinór 200M 0,40

Cikkszám: EF-34055-040

Gyártó: EXCALIBUR

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,4

Zsinór hossza: 200 m

  • Jelenleg nem elérhető
1 850 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 2.82
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 34055-040
Átmérő: 0,40 mm
Hossz: 200 m
Szín: Transzparens
Szakítószilárdság: 17,55 kg
Számos cég gyártott idáig is fluorocarbon zsinórokat, melynek előnyeit minden horgászmódszernél ismerjük. Viszont magas áruk miatt ezek sok horgász számára elérhetetlenek voltak. Ezt a hiányosságot pótolja a forradalmian új Excalibur Fluoro Carbon Coated megoldása. Az innováció lényege, hogy egy víztiszta monofil zsinórt fluorocarbon bevonattal látnak el. A végeredmény egy magas kopásállóságú, vízben szinte láthatatlan, de mégis megfizethető árú pontyozó zsinór, melynek tulajdonságai közel vannak a 100% fluorocarbon zsinórokéhoz, viszont az ára még mindig megfizethető. A fluorocarbon bevonat miatt a nyúlása csekélyebb mint a hagyományos monofil zsinóroké, ez viszont akadós terepen lehet segítség, illetve a sikertelen akasztások száma is jelentősen csökken.

Az EXCALIBUR márkájú 'EXCALIBUR CARP FLUORO CARBON COATED zsinór 200M 0,40' egy olyan termék, amelyet a horgászok a leginkább megbízható és hatékony horgászati eszköznek tartanak. Ez a zsinór különleges tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek garantálják a sikeres horgászatot.

Az EXCALIBUR CARP FLUORO CARBON COATED zsinór 200M 0,40 mérete megfelelő ahhoz, hogy a horgászok bármilyen halászati körülmények között használhassák, és biztosítja, hogy a halakat könnyedén és hatékonyan csalják be.

Az EXCALIBUR CARP FLUORO CARBON COATED zsinór 200M 0,40 előnyei között megtalálható a zsinór strapabírósága, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy bármilyen körülmények között használják a zsinórt anélkül, hogy aggódniuk kellene a zsinór eltörése miatt. A zsinór nagyon tartós, és akár a legnagyobb halak is ellenállnak a használat során.

Ezenkívül az EXCALIBUR CARP FLUORO CARBON COATED zsinór 200M 0,40 fluorocarbon bevonattal rendelkezik, ami lehetővé teszi a zsinór gyors és hatékony vízbe merülését, és ezáltal gyorsabb reakcióidőt biztosít a horgászoknak. A fluorocarbon bevonat a zsinóron megakadályozza a környezeti hatásokat és a kopást, ami növeli a zsinór élettartamát.

Az EXCALIBUR CARP FLUORO CARBON COATED zsinór 200M 0,40 magas szilárdságú anyagból készül, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb halakat is kifogjanak a zsinór használata során. A zsinór vastagsága és szilárdsága miatt a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy képesek lesznek megbirkózni a nagyobb halak kihívásaival.

Az EXCALIBUR CARP FLUORO CARBON COATED zsinór 200M 0,40 könnyen csomózható, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy gyorsan és hatékonyan használják a zsinórt anélkül, hogy aggódniuk kellene a csomók eltérése miatt. A zsinór egyszerűen használható, és a horgászok számára kényelmes.

Összességében az EXCALIBUR CARP FLUORO CARBON COATED zsinór 200M 0,40 egy kiváló minőségű és megbízható horgászati eszköz, amely garantálja a sikeres halászatot. A zsinór nagy szilárdsága, tartóssága, fluorocarbon bevonata és könnyen csomózhatósága lehetővé teszi a horgászok számára, hogy bármilyen halászati körülmények között használják a zsinórt. Ha a legjobb horgászati élményt szeretné élvezni, akkor az EXCALIBUR CARP FLUORO CARBON COATED zsinór 200M 0,40 a legjobb választás.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett