SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO SÁRGA monofil zsinór 3000M 0,25
Most -13 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO SÁRGA monofil zsinór 3000M 0,25

Cikkszám: EF-34065-925

Gyártó: EXCALIBUR

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,25

Zsinór hossza: 300 m

  • Jelenleg nem elérhető
8 691 Ft 9 990 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 34065-925
Átmérő: 0,25 mm
Hossz: 3000 m
Szín: Fluo sárga
Szakítószilárdság: 8,70 kg
A már sokak által ismert és kedvelt Excalibur zsinórcsalád fluo sárga színű tagja, most extra hosszú 3000 méteres kiszerelésben is forgalomba kerül. A korábbi 300 m-es kiszereléshez képest ennek a hosszúságnak legnagyobb előnyét a bojlis horgászok élvezhetik, akik nagyméretű orsóikra nem ritkán 500-600 méter zsinórt is feltekernek. „Dobálós” pecára és behúzáshoz egyaránt ajánljuk.

Az Excalibur Carp Feeder Fluo Sárga monofil zsinór 3000M 0,25 egy kiváló minőségű horgászzsinór, amelyet a horgászok számára készítették. Ez a zsinór magas minőségű anyagokból készült, amelyek rendkívül tartósak és ellenállnak a kopásnak és a szakadásnak. Az Excalibur Carp Feeder Fluo Sárga monofil zsinór 3000M 0,25 kiváló választás azoknak a horgászoknak, akik szeretik a pontyozást és a feeder horgászatot.

Ez a zsinór 0,25 mm vastagságú és 3000 méter hosszú. Ez a hossz nagyszerű lehetőséget nyújt a horgászoknak, hogy sok különböző helyen horgásszanak, anélkül, hogy aggódniuk kellene az új zsinór beszerzésével kapcsolatban. Az Excalibur Carp Feeder Fluo Sárga monofil zsinór 3000M 0,25 rendkívül erős és tartós, ami azt jelenti, hogy a horgászoknak nem kell aggódniuk a zsinór sérülése miatt, amikor nagyobb halakat próbálnak megfogni.

Ezt a zsinórt azért tervezték, hogy kiemelkedően látható legyen a vízben, ami lehetővé teszi, hogy a horgászok könnyen kövessék a zsinórt, és észrevegyék, ha valaki meghúzza a horgot. Ez különösen hasznos lehet, ha a horgászok sötét vagy homályos körülmények között horgásznak. Az Excalibur Carp Feeder Fluo Sárga monofil zsinór 3000M 0,25 fluoreszkáló sárga színe eltér a víz színétől, így könnyen észrevehető.

A zsinór kiválóan alkalmas a feeder horgászatra, mivel a zsinór hosszú és erős, ami lehetővé teszi a távoli dobást. Az Excalibur Carp Feeder Fluo Sárga monofil zsinór 3000M 0,25 nagyon sima, ami elősegíti a dobást, és csökkenti a zsinór csomózódásának esélyét. Ez a zsinór nagyon jó pontyhorgászatra, mivel az erős és tartós zsinór segít a nagyobb pontyok megragadásában.

Összességében az Excalibur Carp Feeder Fluo Sárga monofil zsinór 3000M 0,25 egy nagyon jó minőségű horgászzsinór, amely nagyon erős és tartós. A zsinór nagyon jól látható a vízben, ami segíti a horgászokat a halak megragadásában. Ez a zsinór kiválóan alkalmas a feeder horgászatra és a pontyhorgászatra is. Ha olyan zsinórt keres, amely kiváló minőségű és segít a nagyobb halak megragadásában, akkor az Excalibur Carp Feeder Fluo Sárga monofil zsinór 3000M 0,25 az Ön számára tökéletes választás lehet.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett