Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 300M 0,22

Cikkszám: EF-34060-022

Gyártó: EXCALIBUR

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,22

Zsinór hossza: 300 m

  • Külső raktáron
1 390 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 34060-022
Átmérő: 0,22 mm
Hossz: 300 m
Szín: Fluo narancs
Szakítószilárdság: 6,85 kg
Sok horgász fél a fluo sárga színtől, nekik készült ez a termék. Köztudott hogy a narancs szín már párméteres vízben láthatatlan a halak számára. Amíg a pontyoknak a zsinór láthatatlan marad, a víz feletti részen kiválóan látható, ez pedig nagy segítség az éjszakai horgászatok során. Lágysága teszi lehetővé számunkra az igazán nagy távolságok elérését, míg kopásállósága bármilyen akadós terepen hasznos lehet a legnagyobb pontyok szákba terelésében is. Anyaga Japánban készült, ami alapvető követelmény a kiváló minőséghez.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 300M 0,22 a horgászok egyik legkedveltebb választása, és nem véletlenül. Ez a zsinór tökéletesen alkalmas az édesvízi horgászat minden formájára, a feeder horgászattól kezdve a pontyhorgászaton át egészen a harcsahorgászig.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 300M 0,22 rendkívül erős és tartós, ami garantálja, hogy a horgászat során nem fog elszakadni. A zsinór anyaga UV álló, így nem fakul ki a napfény hatására, és nem bomlik le a vízben sem, így hosszú távon is használható.

A zsinór színe nagyon élénk, így könnyen látható a vízben, ami nagy előnyt jelent a horgászat során. Az élénk narancssárga színnek köszönhetően a zsinórt könnyen lehet követni, így könnyebb a halak viselkedését is megfigyelni.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 300M 0,22 mérete tökéletesen megfelel a feeder horgászathoz, ahol a vízmélység általában 10-20 méter között van. A 300 méter hosszúság elegendő ahhoz, hogy a zsinórt többször is fel lehessen tekerni, és a 0,22 mm vastagság pedig megfelelő tartósságot biztosít a horgászat során.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 300M 0,22 nagyon könnyen használható, és nagyon kevés tapasztalat szükséges ahhoz, hogy a horgász meg tudja használni. A zsinór nagyon jól csúszik a bottesten, így a halak fogása során a zsinór gördülékenyen megy át a bottesten, ami megkönnyíti a horgászatot.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 300M 0,22 egy kiváló minőségű zsinór, ami garantálja, hogy a horgászat során minden halat sikerül elkapni. A zsinór nagyon tartós és könnyen használható, így a horgászat élménye garantált. Ha szeretnél egy jó minőségű, tartós és könnyen használható zsinórt, akkor az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 300M 0,22 tökéletes választás számodra.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 300M 0,221 390 Ft