A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

EXCALIBUR CAMELEON monofil zsinór 0,20MM 300M

Cikkszám: EF-30105-620

Gyártó: EXCALIBUR

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,20

Zsinór hossza: 300 m

  • Jelenleg nem elérhető
1 290 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30105-620
Átmérő: 0,20 mm
Hossz: 300 m
Szín: cameleon
Szakítószilárdság: 5,48 kg

Excalibur Cameleon monofil zsinór

Nem véletlenül kapta a kaméleon nevet ez a zsinór! A különböző fényviszonyok között ugyanis más-más színeket ad vissza, ezért az éppen meghorgászott vízmélységhez, és fényviszonyokhoz alkalmazkodik a színárnyalata.

Normál színe barna, ami erős fényben bronzossá válik, míg mesterséges fénynél élénkzöld színűnek látszik.

Az utóbbi nagy segítség lehet az éjszakai fárasztás során.

Kopásállósága és nyúlása a pontyhorgászat követelményeihez lett optimalizálva.

Az EXCALIBUR CAMELEON monofil zsinór 0,20MM 300M a horgászok által nagyon kedvelt és megbízható zsinór. Ez a zsinór kiváló minőségű és tartós anyagból készült, amely biztosítja a horgászoknak a szükséges erőt és stabilitást a vízen való halászathoz.

A monofilament zsinór egy olyan szál, amelyet egymással szorosan összekapcsolnak, hogy erős és tartós zsinórt alkossanak. Az EXCALIBUR CAMELEON monofil zsinór különösen erős és tartós, így a horgászok biztonságban tudhatják a fogásukat. A zsinór vastagsága 0,20 mm, ami nagyon kényelmes és könnyű a horgászat során.

A zsinór hossza 300 méter, ami elegendő a horgászok számára, akik szívesen horgásznak hosszabb távolságokban. A hosszú zsinór megkönnyíti a horgászok dolgát, mivel nem kell aggódniuk a zsinór lefutásáért, és lehetővé teszi számukra, hogy nagyobb távolságból is halászhassanak.

Az EXCALIBUR CAMELEON monofil zsinór kiváló minőségű anyagból készült, amely ellenáll a szakadásnak és a kopásnak. Ez a zsinór rendkívül tartós, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a zsinór szakadása miatt.

A zsinór színe is nagyon fontos a horgászok számára. Az EXCALIBUR CAMELEON monofil zsinór különleges színváltozásokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy a horgászok könnyen észrevegyék a zsinór mozgását még a víz alatt is. Ez a zsinór a különleges színváltozásoknak köszönhetően nagyon hatékony a halak megfogásában.

Összefoglalva, az EXCALIBUR CAMELEON monofil zsinór 0,20MM 300M kiváló minőségű és tartós anyagból készült, amely biztosítja a horgászoknak a szükséges erőt és stabilitást a halászathoz. A hosszú zsinór megkönnyíti a horgászok dolgát, mivel nagyobb távolságból is lehet halászni. A zsinór különleges színváltozásokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a horgászok számára, hogy könnyen észrevegyék a zsinór mozgását még a víz alatt is. Ha megbízható és tartós zsinórra van szükséged a következő horgászatra, az EXCALIBUR CAMELEON monofil zsinór a tökéletes választás!

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett