A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

ENERGO TEAM ULTRA POWER monofil zsinór 0,45 MM 150M

Cikkszám: EF-33540-045

Gyártó: POWER

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,45

Zsinór hossza: 150 m

  • Külső raktáron
910 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 33540-045
Átmérő: 0,45 mm
Hossz: 150 m
Szín: Réz
Szakítószilárdság: 20,88 kg
A Power Ultra univerzális horgászzsinór, mely különleges képességei által tökéletes az akadók és tartások sikeres meghorgászására. A gyártás során felhasznált speciális adalékanyagoknak köszönhetően nagy szakítószilárdságú, kopásálló zsinór született, ami optimális az extrém igényeket kívánó horgászatok során.

A POWER márkájú 'ENERGO TEAM ULTRA POWER monofil zsinór 0,45 MM 150M' egy forradalmian új horgászzsinór, amely kiváló minőségű anyagokból készült. Ez a zsinór a horgászok számára kifejlesztett legjobb megoldás, amely biztosítja a hatékony horgászatot és az eredményes halászatot.

A POWER márkájú 'ENERGO TEAM ULTRA POWER monofil zsinór 0,45 MM 150M' egy olyan termék, amely megbízható és tartós. A zsinór kiváló minőségű anyagból készült, amely garantálja a tartósságot és az ellenálló képességet. Az ultraerős monofil zsinór 0,45 mm átmérővel rendelkezik, így kiválóan alkalmas nagyobb halak fogására is.

A zsinór 150 méter hosszú, így elegendő a hosszabb távú horgászathoz is. Az 'ENERGO TEAM ULTRA POWER monofil zsinór' egy olyan termék, amely biztosítja a magas szakértelmet és a hatékonyságot a horgászat során. A zsinór könnyen kezelhető, így az egyszerűbb horgászok számára is ideális választás.

A POWER márkájú 'ENERGO TEAM ULTRA POWER monofil zsinór 0,45 MM 150M' kiváló termék, amely számos előnnyel jár. Az ultraerős monofil zsinór nagyon jól viselkedik a vízben, így nem okoz problémát a horgászat során. A zsinór nagyon jól látható, így a horgászok számára könnyű követni a halat a vízben.

A POWER márkájú 'ENERGO TEAM ULTRA POWER monofil zsinór 0,45 MM 150M' egy olyan termék, amely garantálja a hatékonyságot és a megbízhatóságot a horgászat során. A zsinór könnyen kezelhető, így az egyszerűbb horgászok is megbirkózhatnak vele.

Összefoglalva, a POWER márkájú 'ENERGO TEAM ULTRA POWER monofil zsinór 0,45 MM 150M' egy kiváló minőségű termék, amely biztosítja a hatékonyságot és a megbízhatóságot a horgászat során. A zsinór könnyen kezelhető, így az egyszerűbb horgászok számára is ideális választás. A zsinór 150 méter hosszú, így elegendő a hosszabb távú horgászathoz is. A zsinór ultraerős, így kiválóan alkalmas nagyobb halak fogására is. A POWER márkájú 'ENERGO TEAM ULTRA POWER monofil zsinór 0,45 MM 150M' egy olyan termék, amely garantálja a hatékonyságot és a megbízhatóságot a horgászat során.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
ENERGO TEAM ULTRA POWER monofil zsinór 0,45 MM 150M910 Ft