A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

ENERGO TEAM ULTRA POWER monofil zsinór 0,40 MM 150M

Cikkszám: EF-33540-040

Gyártó: POWER

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,4

Zsinór hossza: 150 m

  • Külső raktáron
790 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 3.82
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 33540-040
Átmérő: 0,40 mm
Hossz: 150 m
Szín: Réz
Szakítószilárdság: 19, 06 kg
A Power Ultra univerzális horgászzsinór, mely különleges képességei által tökéletes az akadók és tartások sikeres meghorgászására. A gyártás során felhasznált speciális adalékanyagoknak köszönhetően nagy szakítószilárdságú, kopásálló zsinór született, ami optimális az extrém igényeket kívánó horgászatok során.

Az Energo Team Ultra Power monofil zsinór a POWER márka egyik kiemelkedő terméke, amely a horgászok számára kínálja a legjobb minőséget. A 0,40 mm vastagságú és 150 méter hosszúságú zsinór kiválóan alkalmas a halak fogására, mivel rendkívül erős és tartós, valamint kiválóan ellenáll az időjárási viszontagságoknak.

Az Ultra Power monofil zsinór kifejezetten a nagyobb halak fogására lett tervezve, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a zsinór bármilyen kihívásnak megfelel. Az erős és tartós anyagból készült zsinór nem csak a nagyobb halak fogásában segít, hanem a könnyebb halak esetében is kiválóan teljesít.

Az Ultra Power monofil zsinór nagy előnye az, hogy rendkívül könnyen kezelhető. A horgászok nem kell aggódniuk az összegabalyodás miatt, mivel a zsinór kiválóan kezelhető és nem csavarodik össze. A zsinór sima felülete csökkenti a vízellenállást is, így a horgászok könnyebben tudnak dobni és a halakat vonalvezetéssel irányítani.

Az Energo Team Ultra Power monofil zsinór kiválóan alkalmas mindenféle horgászmódszerhez, legyen szó folyóvízi horgászatról, tengeri horgászatról vagy édesvízi horgászatról. A zsinór kiválóan alkalmazkodik az adott horgászmódszerhez és a halak méretéhez, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a zsinór minden kihívásnak megfelel.

Az Ultra Power monofil zsinór nagyszerű választás minden horgász számára, aki szeretne biztos lenni abban, hogy a zsinórja mindig megbízható és tartós. A POWER márka egyik kiemelkedő terméke, amely a legjobb minőséget kínálja a horgászok számára. A 0,40 mm vastagságú és 150 méter hosszúságú zsinór kiválóan alkalmas a halak fogására, mivel rendkívül erős és tartós, valamint kiválóan ellenáll az időjárási viszontagságoknak.

Összességében az Energo Team Ultra Power monofil zsinór a POWER márka egyik kiemelkedő terméke, amely minden horgász számára ajánlott. A zsinór kiváló minőséget, erőt, tartósságot és kezelhetőséget kínál, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy mindig megbízhatóan teljesíti a feladatát. A zsinór kiváló választás mindenféle horgászmódszerhez és hal méretéhez, így a horgászok bármilyen kihívásnak megfelelően foghatnak halakat.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
ENERGO TEAM ULTRA POWER monofil zsinór 0,40 MM 150M790 Ft