A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

ENERGO TEAM ULTRA POWER monofil zsinór 0,35 MM 150M

Cikkszám: EF-33540-035

Gyártó: POWER

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,35

Zsinór hossza: 150 m

  • Jelenleg nem elérhető
790 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 33540-035
Átmérő: 0,35 mm
Hossz: 150 m
Szín: Réz
Szakítószilárdság: 15,10 kg
A Power Ultra univerzális horgászzsinór, mely különleges képességei által tökéletes az akadók és tartások sikeres meghorgászására. A gyártás során felhasznált speciális adalékanyagoknak köszönhetően nagy szakítószilárdságú, kopásálló zsinór született, ami optimális az extrém igényeket kívánó horgászatok során.

Az Energo Team Ultra Power monofil zsinór 0,35 mm 150m horgászcélokra kifejlesztett, kiemelkedő minőségű zsinór, melyet a POWER márka gyárt. Az Ultra Power monofil zsinór az Energo Team kínálatának egyik legjobb minőségű zsinóra, amely az optimalizált összetételnek és a kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően horgászati élményt biztosít.

A zsinór előnyei közé tartozik a nagy szakítószilárdság, amely lehetővé teszi a nagyobb halak fogását anélkül, hogy aggódnánk a zsinór megszakadása miatt. A 0,35 mm átmérőjű zsinór hossza pedig 150 méter, ami elegendő ahhoz, hogy hosszabb távolságokban is biztonságosan horgásszunk.

Az Ultra Power monofil zsinór kiválóan használható különböző horgászmódszerekhez, beleértve az etetőkosaras horgászatot, a botos horgászatot és a spicces horgászatot is. A zsinór a vízben alacsony nyúlást mutat, ami lehetővé teszi a pontosabb, hatékonyabb kapcsolódást a halakkal.

A POWER márka Ultra Power monofil zsinóra a horgászok által leggyakrabban használt színek közül választható. A zsinór áttetsző színű, ami lehetővé teszi az alacsony látótávolságú halak zsákmányolását, mivel a zsinór kevésbé látható a vízben.

Az Energo Team Ultra Power monofil zsinór 0,35 mm 150m kiváló minőségű zsinór, amely kiválóan használható különböző horgászmódszerekhez. A nagy szakítószilárdság és a hosszú hossz biztosítja, hogy a horgászok biztonságosan és hatékonyan halásszanak. A zsinór áttetsző színe pedig lehetővé teszi a halak alacsony látótávolságának kihasználását. Az Energo Team Ultra Power monofil zsinórt minden horgász számára ajánljuk, aki magas minőségű zsinórt keres a horgászmódszerétől függetlenül.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett