A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

ENERGO TEAM ULTRA POWER monofil zsinór 0,18 MM 150M

Cikkszám: EF-33540-018

Gyártó: POWER

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,18

Zsinór hossza: 150 m

  • Külső raktáron
670 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 3.82
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 33540-018
Átmérő: 0,18 mm
Hossz: 150 m
Szín: Réz
Szakítószilárdság: 4,36 kg
A Power Ultra univerzális horgászzsinór, mely különleges képességei által tökéletes az akadók és tartások sikeres meghorgászására. A gyártás során felhasznált speciális adalékanyagoknak köszönhetően nagy szakítószilárdságú, kopásálló zsinór született, ami optimális az extrém igényeket kívánó horgászatok során.

A POWER márkájú 'ENERGO TEAM ULTRA POWER monofil zsinór 0,18 MM 150M' a horgászok legjobb barátja lehet. Ez a zsinór kiváló minőségű, és a horgászok számára rengeteg előnyt kínál. Magas minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot.

Az 'ENERGO TEAM ULTRA POWER monofil zsinór 0,18 MM 150M' kiválóan megfelel a különböző horgászati ​​feladatoknak. A zsinór vastagsága 0,18 mm, ami ideális az átlagos méretű halakhoz. A hossza pedig 150 méter, így ezzel a zsinórral könnyedén elérhető a nagyobb távolságok is.

Az 'ENERGO TEAM ULTRA POWER monofil zsinór 0,18 MM 150M' rendkívül erős és tartós. Az anyag, amelyből készült, ellenáll az időjárás viszontagságainak, a víznek és a napsugárzásnak is. A horgászoknak nem kell aggódniuk a zsinór elszakadása miatt, mert ez a zsinór nagyon erős, és bírja a nagy halakat is.

Ezenkívül az 'ENERGO TEAM ULTRA POWER monofil zsinór 0,18 MM 150M' rendkívül rugalmas. Ez azt jelenti, hogy a zsinór könnyen alkalmazkodik a hal mozgásához, és segít a horgászoknak, hogy ne veszítsék el a halat.

A POWER márkájú 'ENERGO TEAM ULTRA POWER monofil zsinór 0,18 MM 150M' könnyen kezelhető. Az anyag, amelyből készült, nagyon sima, és nem csavarodik össze könnyen. Ez azt jelenti, hogy a horgászoknak nem kell aggódniuk a zsinór csomózódása miatt.

Az 'ENERGO TEAM ULTRA POWER monofil zsinór 0,18 MM 150M' rendkívül sokoldalú. A zsinór kiváló minősége lehetővé teszi, hogy a horgászok különböző technikákkal használják. A zsinór használható pergetésre, feeder horgászatra és még sok másra.

Összefoglalva, a POWER márkájú 'ENERGO TEAM ULTRA POWER monofil zsinór 0,18 MM 150M' a horgászok számára kínálja a legjobb minőséget és megbízhatóságot. Az 'ENERGO TEAM ULTRA POWER monofil zsinór 0,18 MM 150M' rendkívül erős, tartós, rugalmas és könnyen kezelhető. A zsinór sokoldalú, és kiváló minősége lehetővé teszi, hogy a horgászok különböző technikákkal használják. A zsinór vastagsága 0,18 mm, és hossza 150 méter, így ezzel a zsinórral könnyedén elérhető a nagyobb távolságok is. Ha egy megbízható és sokoldalú zsinórra van szükséged, akkor az 'ENERGO TEAM ULTRA POWER monofil zsinór 0,18 MM 150M' a legjobb választás!

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
ENERGO TEAM ULTRA POWER monofil zsinór 0,18 MM 150M670 Ft