A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

ENERGO TEAM ULTRA POWER monofil zsinór 0,14 MM 150M

Cikkszám: EF-33540-014

Gyártó: POWER

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,14

Zsinór hossza: 150 m

  • Külső raktáron
670 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 2.82
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 33540-014
Átmérő: 0,14 mm
Hossz: 150 m
Szín: Réz
Szakítószilárdság: 3,32 kg
A Power Ultra univerzális horgászzsinór, mely különleges képességei által tökéletes az akadók és tartások sikeres meghorgászására. A gyártás során felhasznált speciális adalékanyagoknak köszönhetően nagy szakítószilárdságú, kopásálló zsinór született, ami optimális az extrém igényeket kívánó horgászatok során.

Az ENERGO TEAM ULTRA POWER monofil zsinór minden horgász számára az egyik legmegbízhatóbb és legjobb megoldás a halak fogására. Ez a zsinór kiváló minőségű, és tökéletesen illeszkedik a POWER márkájú termékekhez. Az ENERGO TEAM ULTRA POWER monofil zsinór kiváló minőséget és tartósságot kínál minden horgász számára, amelyek segítségével egyszerűen és hatékonyan lehet a halakat fogni.

A zsinórok mérete nagyon fontos az összes horgász számára, és a POWER márkájú ENERGO TEAM ULTRA POWER monofil zsinór 0,14 mm 150 méteres mérete tökéletes, hogy könnyedén kezelhető legyen. Az ilyen méretű zsinórok nagyon rugalmasak és erősek, és az 150 méteres hosszúságuk lehetővé teszi, hogy a horgászok messzebbre dobjanak és nagyobb halakat fognak.

Az ENERGO TEAM ULTRA POWER monofil zsinór tökéletes megoldás a horgászok számára, akik mindenféle halat keresnek. A zsinór nagyon jól működik a tengerben, a folyóban és a tavakban, és a felhasználók számára kiválóan alkalmas a sügér, a pisztráng, a csuka, az amur, a ponty és sok más hal fogni.

Az ENERGO TEAM ULTRA POWER monofil zsinór egy másik nagy előnye, hogy nagyon könnyen kezelhető. A zsinór sima felülete lehetővé teszi, hogy könnyedén és gyorsan dobhassunk, és az erős szerkezet biztosítja, hogy a zsinór ne szakadjon el, amikor a halak húzzák. Ez a zsinór kiválóan működik a legtöbb horgászbotokkal, és a felhasználók könnyen beállíthatják, hogy milyen mélységben akarnak halakat fogni.

Az ENERGO TEAM ULTRA POWER monofil zsinór számos nagyszerű tulajdonsággal rendelkezik, amelyek segítenek a horgászoknak a halak fogni. A zsinór nagyon tartós, rugalmas és erős, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb halakat fognak, és könnyedén kezelhetők. Ha a horgászok megbízható és hatékony zsinórt keresnek a halak fogni, akkor az ENERGO TEAM ULTRA POWER monofil zsinór az egyik legjobb választás a piacon.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
ENERGO TEAM ULTRA POWER monofil zsinór 0,14 MM 150M670 Ft