A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór 0,35 MM 300M

Cikkszám: EF-33200-035

Gyártó: SPECIALIST

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,35

Zsinór hossza: 300 m

  • Jelenleg nem elérhető
1 150 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 3.82
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 33200-035
Átmérő: 0,35 mm
Hossz: 300 m
Szín: Barnászöld
Szakítószilárdság: 14,72 kg

EnergoTeam Specilaist Carp zsinór

Kimondottan a nagytestű békéshalak horgászata során fellépő speciális igények kielégítésére szolgál.

Magas szakítószilárdság és a halak számára szinte érzékelhetetlen lágy profil jellemzi.

Kopásálló felületének köszönhetően optimális akadós, vízinövényekkel tarkított vizek meghorgászására is.

Az ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór 0,35 MM 300M egy kiváló minőségű horgászzsinór, amelyet a legjobb eredmények elérése érdekében terveztek és gyártottak. Ez a zsinór tökéletes választás azoknak a horgászoknak, akik szeretik a nagy halakat, és akiknek fontos a megbízhatóság és a tartósság.

A zsinór 0,35 mm vastagságú, amely ideális a nagyobb halak megfogásához. A zsinór hossza 300 méter, ami elegendő ahhoz, hogy több alkalommal használhassuk, anélkül, hogy új zsinórra lenne szükségünk. Az ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartóssá és ellenállóvá teszik a zsinórt a környezeti hatásokkal szemben. Ez a zsinór különösen ellenálló a kopásnak és a szakadásnak, így biztos lehet benne, hogy a zsinór nem fog megsérülni még akkor sem, ha nagyobb halakat fog.

Az ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór kiválóan alkalmas az álló- és folyóvizekre egyaránt. A zsinór kiválóan működik mindenféle horgászmódszerhez, beleértve a csalizást, a feeder horgászatot és a spicc horgászatot is. A zsinór kiválóan alkalmas a pontyhorgászatra, de számos más halfajra is használható.

Az ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór egyik legfontosabb előnye, hogy nem nyúlik, így pontosan érzékelheti a halak mozgását, és könnyebben ki tudja vágni a halat. A zsinór könnyű és sima, ami könnyebb és pontosabb dobást tesz lehetővé. Az ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór kiváló választás minden horgász számára, aki szeretne minőségi zsinórral dolgozni.

Összefoglalva, az ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór 0,35 MM 300M egy kiváló minőségű zsinór, amely tökéletes választás a nagyobb halak megfogásához. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartóssá és ellenállóvá teszik a zsinórt a környezeti hatásokkal szemben. A zsinór kiválóan működik mindenféle horgászmódszerhez, és nem nyúlik, így pontosan érzékelheti a halak mozgását. Ha minőségi zsinórra van szüksége, az ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór a legjobb választás!

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett