A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór 0,30 MM 300M

Cikkszám: EF-33200-030

Gyártó: SPECIALIST

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,30

Zsinór hossza: 300 m

  • Jelenleg nem elérhető
1 050 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 33200-030
Átmérő: 0,30 mm
Hossz: 300 m
Szín: Barnászöld
Szakítószilárdság: 11,40 kg

EnergoTeam Specilaist Carp zsinór

Kimondottan a nagytestű békéshalak horgászata során fellépő speciális igények kielégítésére szolgál.

Magas szakítószilárdság és a halak számára szinte érzékelhetetlen lágy profil jellemzi.

Kopásálló felületének köszönhetően optimális akadós, vízinövényekkel tarkított vizek meghorgászására is.

Az ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór 0,30 MM 300M egy kiváló minőségű, megbízható és tartós zsinór, amely tökéletes választás azok számára, akik szenvedélyesen űzik a horgászatot. A termék megfelelően tartós és rugalmas, így kényelmes és egyszerű használatot biztosít a horgászok számára.

A zsinór szélessége 0,30 mm, hossza pedig 300 méter, ami tökéletesen ideális a halak megfogásához. A zsinór megfelelően finom, így lehetővé teszi, hogy a horgászok mélyebben merüljenek a vízbe, és megtalálják a halakat.

Az ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór 0,30 MM 300M különböző előnyökkel rendelkezik a horgászok számára. Az első és legfontosabb előnye az, hogy rendkívül tartós és rugalmas, így akár nagy, nehezebb halakat is könnyen és biztonságosan lehet megfogni vele. A zsinór nagy szakítószilárdsággal rendelkezik, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a zsinór nem fog elszakadni a halak kifogása közben.

A zsinór könnyű és egyszerű használatot biztosít a horgászok számára. Az ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór 0,30 MM 300M megfelelően finom, így a horgászok könnyen és egyszerűen tudják kezelni a zsinórt, és elérni a halakat a vízben. A zsinór kiválóan megfelelő a távolságok megtételére is, így a horgászok messzebbre tudnak dobni.

Az ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór 0,30 MM 300M nagyon jól ellenáll a víznek és az időjárási hatásoknak, így a horgászok bátran használhatják a zsinórt bármilyen körülmények között. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, és rendkívül tartós, így hosszú élettartamú.

Összességében, az ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór 0,30 MM 300M egy kiváló minőségű, megbízható és tartós zsinór, amely kiváló választás a horgászok számára. A zsinór rendkívül tartós és rugalmas, könnyen használható, és nagyon jól ellenáll a víznek és az időjárási hatásoknak. Érdemes kipróbálni ezt a fantasztikus zsinórt, és élvezni a horgászat élményét!

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett