A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór 0,20 MM 300M

Cikkszám: EF-33200-020

Gyártó: SPECIALIST

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,2

Zsinór hossza: 300 m

  • Külső raktáron
790 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 33200-020
Átmérő: 0,20 mm
Hossz: 300 m
Szín: Barnászöld
Szakítószilárdság: 5,12 kg

EnergoTeam Specilaist Carp zsinór

Kimondottan a nagytestű békéshalak horgászata során fellépő speciális igények kielégítésére szolgál.

Magas szakítószilárdság és a halak számára szinte érzékelhetetlen lágy profil jellemzi.

Kopásálló felületének köszönhetően optimális akadós, vízinövényekkel tarkított vizek meghorgászására is.

Az ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór 0,20 MM 300M a horgászok egyik kedvenc zsinóra. Ha horgászat a szenvedélyed, akkor tudod, hogy a megfelelő felszerelés a siker kulcsa. Az ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór megfelelő választás lehet a horgászat során, hiszen kiváló minőséggel rendelkezik.

A zsinór 0,20 mm vastagságú, és 300 méter hosszúságú. A Special Carp zsinór kiváló minőségű monofil zsinór, amelynek erősített és kopásálló felülete van. A zsinór színe sötétzöld, ami lehetővé teszi, hogy könnyen elrejtőzz a környezetben, és ne ijessze el a halakat.

Az ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór kiválóan alkalmas a nagyobb halak fárasztására. Nagy szakítószilárdsággal rendelkezik, így bírja a nagyobb terhelést is. A zsinór kiválóan alkalmas az éjszakai horgászatra is, hiszen a sötétzöld színe lehetővé teszi, hogy a halak ne vegyék észre.

A zsinór kiválóan alkalmas az erős sodrással rendelkező vizekre is. A zsinór nagyon jól tartja a csomót, így nem kell aggódnod, hogy a hal elszabadul. Az ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór kiválóan alkalmas a távdobásos horgászatra is, hiszen a vastagsága lehetővé teszi, hogy nagyobb távolságra dobhassunk.

Az ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór nagyon könnyen kezelhető. A zsinór sima felülete lehetővé teszi a könnyű dobást és a sima beleszállást. Az ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór kiváló minőségű, és nagyon tartós. Az ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór biztosítja a horgászok számára a biztonságot, a stabilitást és a horgászat minőségét.

Összefoglalva, az ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór 0,20 MM 300M kiváló minőségű, kopásálló, erősített felületű és nagyon tartós. A zsinór alkalmas nagyobb halak fárasztására, erős sodrással rendelkező vizekre, éjszakai horgászatra és távdobásra. Ha igazán kiváló minőségű zsinórra van szükséged, amely megfelelően tartja a csomót és jól dobható, akkor az ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór a megfelelő választás.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór 0,20 MM 300M790 Ft