A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

ENERGO TEAM SPECIALIST CARP monofil zsinór 0,16 MM 300M

Cikkszám: EF-33200-016

Gyártó: SPECIALIST

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,16

Zsinór hossza: 300 m

  • Jelenleg nem elérhető
790 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 5
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 33200-016
Átmérő: 0,16 mm
Hossz: 300 m
Szín: Barnászöld
Szakítószilárdság: 3,57 kg

EnergoTeam Specilaist Carp zsinór

Kimondottan a nagytestű békéshalak horgászata során fellépő speciális igények kielégítésére szolgál.

Magas szakítószilárdság és a halak számára szinte érzékelhetetlen lágy profil jellemzi.

Kopásálló felületének köszönhetően optimális akadós, vízinövényekkel tarkított vizek meghorgászására is.

A SPECIALIST márka egyik legjobb minőségű terméke a 'ENERGO TEAM SPECIALIST CARP' monofil zsinór, amely kifejezetten a horgászok igényeit szem előtt tartva készült. A zsinór vastagsága 0,16 mm, és hossza 300 méter, ami elegendő ahhoz, hogy hosszabb távolságokra is könnyedén dobáljuk ki az etetőanyagot. Az 'ENERGO TEAM SPECIALIST CARP' monofil zsinór számos előnnyel rendelkezik, amelyekkel horgászatainkat még sikeresebbé és élvezetesebbé tehetjük.

Az első és talán legfontosabb előnye a zsinór vastagsága és a hosszúsága. A 0,16 mm vastagság lehetővé teszi, hogy nagyobb halakat is könnyedén megfogjunk, miközben a 300 méteres hosszúság lehetővé teszi, hogy nagyobb távolságokra is elérjük az etetőanyagot.

Az 'ENERGO TEAM SPECIALIST CARP' monofil zsinór másik előnye a kiváló minőségű anyagból készült felépítése. A zsinór kiváló minőségű nylonból készült, amely rendkívül ellenálló és tartós anyag. Ez azt jelenti, hogy a zsinór hosszú élettartammal rendelkezik, és nem kopik el olyan gyorsan, mint a rossz minőségű zsinórok.

A zsinór kiválóan alkalmas a különböző horgászmódszerekhez, beleértve a feeder horgászatot, a pontyhorgászatot és a bojlis horgászatot is. Az 'ENERGO TEAM SPECIALIST CARP' monofil zsinór nagyon jól működik a különböző csalikhoz, beleértve a kukoricát, a bojlit, a pelletet és az etetőanyagot.

A zsinór rendkívül sima felületű, így a halaknak kevesebb ellenállást fejt ki, és könnyebb az elfogásuk. A sima felületű zsinór nem törik el olyan gyorsan, és nem is csavarodik össze, így a horgászat során kevesebb időt kell eltöltenünk a zsinór kibogozásával és a horgászbot rendezgetésével.

Az 'ENERGO TEAM SPECIALIST CARP' monofil zsinór természetes színű, ami lehetővé teszi, hogy ne legyen túl feltűnő a vízben. A természetes színű zsinór nem riasztja el a halakat, és lehetővé teszi, hogy a horgászatunk sikeresebb legyen.

Összefoglalva, az 'ENERGO TEAM SPECIALIST CARP' monofil zsinór egy kiváló minőségű zsinór, amely ideális választás a különböző horgászmódszerekhez. A vastagsága és a hosszúsága lehetővé teszi, hogy nagyobb távolságokra is elérjük az etetőanyagot, míg a kiváló minőségű anyagból készült felépítése garantálja, hogy hosszú élettartammal rendelkezik. A sima felülete és a természetes színe lehetővé teszi, hogy kevésbé legyen feltűnő a vízben, és eredményesebbé tegye a horgászatot. Ha kiváló minőségű zsinórt keresel, akkor az 'ENERGO TEAM SPECIALIST CARP' monofil zsinór a legjobb választás.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett