A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

ENERGO TEAM POWER SPIN monofil zsinór 0,35 MM 150M

Cikkszám: EF-33530-035

Gyártó: POWER

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,35

Zsinór hossza: 150 m

  • Jelenleg nem elérhető
880 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 2.82
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 33530-035
Átmérő: 0,35 mm
Hossz: 150 m
Szín: Natúr
Szakítószilárdság: 14,47 kg

EnergoTeam Power Spinning monofil zsinór

A pergető horgászat során elengedhetetlen a műcsali mozgását egyértelműen közvetítő, alacsony nyúlású, nagy szakítószilárdságú, elnyűhetetlen, kopásálló zsinór.

A Power Spin a copolymer technológia rugalmasságát optimálisan kihasználva, speciális alapanyagok felhasználása által, maximálisan kielégíti ezen igényeket.

A POWER márkájú ENERGO TEAM POWER SPIN monofil zsinór 0,35 MM 150M egy olyan termék, amely a horgászok számára készült, és biztosítja a magas minőséget és a tartósságot a horgászat során. Ez a zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek a horgászat során optimális teljesítményt biztosítanak.

Az ENERGO TEAM POWER SPIN monofil zsinór 0,35 MM 150M mérete ideális azoknak a horgászoknak, akik nagyobb méretű halakat keresnek, de még mindig szeretnék élvezni a könnyű és sima horgászat élményét. A 0,35 mm vastagságú zsinór hossza 150 méter, így elegendő mennyiség áll rendelkezésre a hosszabb horgászatokhoz is.

A POWER márkájú ENERGO TEAM POWER SPIN monofil zsinór rendkívül erős és tartós, így azoknak a horgászoknak is megfelelő, akik keményebb körülmények között horgásznak. A zsinór kiválóan ellenáll az éles köveknek, a fák ágainak és a vízben lévő egyéb akadályoknak. Ez a zsinór ugyanakkor kiválóan alkalmazkodik az adott helyzetekhez, így a horgászok könnyedén és hatékonyan tudják irányítani a horgot és a halat.

Az ENERGO TEAM POWER SPIN monofil zsinór egy rendkívül érzékeny zsinór, amely segít a horgászoknak a halak mozgásának észlelésében, és lehetővé teszi a pontosabb és hatékonyabb horgászatot. A zsinór kiválóan működik a különböző horgászmódszerekkel, például a spicces és a feeder horgászattal is.

A POWER márkájú ENERGO TEAM POWER SPIN monofil zsinór kiváló választás azoknak a horgászoknak, akik keresik a magas minőséget és a tartósságot a horgászat során. Ez a zsinór ideális választás a horgászok számára, akik nagyobb méretű halakat keresnek, de még mindig szeretnék élvezni a könnyű és sima horgászat élményét. A zsinór könnyen kezelhető és nagyon rugalmas, így azoknak a horgászoknak is megfelelő, akik csak most kezdenek horgászni. A POWER márkájú ENERGO TEAM POWER SPIN monofil zsinór 0,35 MM 150M egy olyan termék, amely biztosítja a horgászok számára a magas minőséget és a tartósságot a horgászat során.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett