A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

ENERGO TEAM POWER SPIN monofil zsinór 0,20 MM 150M

Cikkszám: EF-33530-020

Gyártó: POWER

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,20

Zsinór hossza: 150 m

  • Külső raktáron
660 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 3.82
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 33530-020
Átmérő: 0,20 mm
Hossz: 150 m
Szín: Natúr
Szakítószilárdság: 5,04 kg

EnergoTeam Power Spinning monofil zsinór

A pergető horgászat során elengedhetetlen a műcsali mozgását egyértelműen közvetítő, alacsony nyúlású, nagy szakítószilárdságú, elnyűhetetlen, kopásálló zsinór.

A Power Spin a copolymer technológia rugalmasságát optimálisan kihasználva, speciális alapanyagok felhasználása által, maximálisan kielégíti ezen igényeket.

Az Energo Team Power Spin monofil zsinór egy olyan horgászati eszköz, amely a POWER márkájú minőségi termékek kínálatában található. Ez a zsinór 0,20 mm vastagsággal és 150 méter hosszúsággal rendelkezik, ami ideális méret a horgászathoz.

Ez a zsinór előnyeit tekintve számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik, amelyek segítenek a horgászoknak jobban teljesíteni a vízen. Az első és talán legfontosabb előnye, hogy magas minőségű anyagból készült. Ez biztosítja, hogy a zsinór tartós és ellenálló legyen, ami fontos, hogy bármilyen hal ellenállását könnyen kezelni tudjuk.

Emellett az Energo Team Power Spin monofil zsinór rendkívül erős, de mégis rugalmas. Ez azt jelenti, hogy könnyebben lehet vezetni és irányítani a halat, anélkül, hogy a zsinór elszakadna. Ez különösen akkor fontos, amikor egy nagyobb halat próbálunk kifogni.

Az Energo Team Power Spin monofil zsinór további előnye, hogy rendkívül sima felületű. Ez azt jelenti, hogy a zsinór könnyen csúszik a vezetőkön és a gyűrűkön, ami segít csökkenteni a súrlódást, és ezáltal növeli a dobások távolságát.

Az Energo Team Power Spin monofil zsinór még egy másik előnye, hogy nagyon jól látható, így könnyen követhetjük az úszót. Ez különösen akkor hasznos, amikor a víz nagyon zavaros, így könnyen követhetjük a hal mozgását.

Végül, de nem utolsó sorban az Energo Team Power Spin monofil zsinór nagyon könnyen kezelhető. Ez különösen fontos kezdő horgászok számára, akiknek még nincs sok tapasztalata a horgászatban. A könnyű kezelhetőségnek köszönhetően a zsinór könnyen irányítható és dobható.

Összefoglalva, az Energo Team Power Spin monofil zsinór olyan horgászati eszköz, amely számos előnnyel rendelkezik. Magas minőségű anyagból készült, rendkívül erős és rugalmas, sima felületű, jól látható és könnyen kezelhető. Ha egy minőségi zsinórra van szükséged, amely segít javítani a horgászati teljesítményedet, akkor az Energo Team Power Spin monofil zsinór az ideális választás.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
ENERGO TEAM POWER SPIN monofil zsinór 0,20 MM 150M660 Ft