A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

ENERGO TEAM POWER METHOD FEEDER monofil zsinór 200m 0.25mm

Cikkszám: EF-33515-025

Gyártó: POWER

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,25

Zsinór hossza: 200 m

  • Külső raktáron
840 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 4.86
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 33515-025
Átmérő: 0,25 mm
Hossz: 200 m
Szín: Barna
Szakítószilárdság: 7,88 kg
A feeder horgászok már többféle zsinór típus közül választhatnak.

Amit szem előtt tartanak, hogy alacsony nyúlású legyen, kopásállósága kiemelkedő legyen a többi közül.
Erős legyen és jól bírja a kötést.

Ezeknek a kritériumoknak tökéletesen megfelel az Energo Team Power Method Feeder!!! Érdemes szót ejteni a kiszerelésről, ami 200 m. Mostanában megszokhattuk, hogy 150 és 300 méteres tekercsek kerülnek forgalomba.
De ha logikusan végig gondoljuk, hogyan is használjuk a felszerelésünket, belátjuk, hogy a 200 méter az egyik legpraktikusabb.
A távdobások során nem ritka, hogy 100-150 méterre is képesek vagyunk bejuttatni felszerelésünket. A maradék 50-100 m zsinór bőven elegendő a fárasztáshoz, vagy a szerelés szakadás után történő újra kötéséhez. És ami nagyon fontos: SÜLLYEDŐ, anyagában nehezített copolymerből készült.

Az Energo Team Power Method Feeder monofil zsinór egy kiváló minőségű termék a horgászok számára. Ez a zsinór kifejezetten a feeder horgászathoz lett kifejlesztve, és azoknak a horgászoknak ajánljuk, akik szeretnének nagy távolságra horgászni, és biztosak akarnak lenni abban, hogy a zsinórjuk kibírja az erős halakat.

A zsinór 200 méter hosszú, és 0,25 mm vastagságú, ami azt jelenti, hogy könnyen lehet vele dolgozni, és nagy távolságra lehet vele horgászni. A zsinór hihetetlenül erős és tartós, és képes kibírni az erős halakat is.

Az Energo Team Power Method Feeder monofil zsinór előnyei közé tartozik a magas kopásállóság, ami azt jelenti, hogy a zsinór nem fog könnyen elszakadni, ha a halak megpróbálják megszabadulni tőle. Emellett a zsinór nagyon sima felületű, így könnyen csúszik a bottesten, ami lehetővé teszi a nagyobb távolságok elérését.

A zsinór színe is nagyon fontos szempont, és az Energo Team Power Method Feeder monofil zsinór az egyik legjobb választás. A zsinór színe sárga, ami nagyon jól látható a vízben, így könnyen figyelhetjük a zsinórt, és észrevehetjük, ha valami megtörténik a horoggal.

Az Energo Team Power Method Feeder monofil zsinór emellett nagyon könnyen kezelhető, és nagyon jól alkalmazkodik a különböző horgászati ​​technikákhoz és körülményekhez. A zsinór nagyon rugalmas, és nagyon jól bírja a terhelést, így biztos lehet benne, hogy nem fog megsérülni, ha erős húzást kap.

Az Energo Team Power Method Feeder monofil zsinór egy kiváló minőségű termék, amelyet a horgászok nagyon szeretnek. Nagyon erős és tartós, és képes kibírni az erős halakat is. Az Energo Team Power Method Feeder monofil zsinór egy olyan termék, amelyet bátran ajánlunk mindenkinek, aki szeretne nagy távolságra horgászni, és biztos akar lenni abban, hogy a zsinóra mindig számíthat. Ha szeretnél egy olyan zsinórt, amely biztosan nem hagy cserben, akkor az Energo Team Power Method Feeder monofil zsinór a legjobb választás!

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
ENERGO TEAM POWER METHOD FEEDER monofil zsinór 200m 0.25mm840 Ft