A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CHAMPION LEADER FLUOROCARBON ELŐKEZSINÓR 50M 0,10MM

Cikkszám: EF-30592-010

Gyártó: CHAMPION

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,10

Zsinór hossza: 50 m

  • Jelenleg nem elérhető
790 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

HU Univerzálisan használható előkezsinór, speciális fluorocarbon bevonattal.

Cikkszám: 30592-010
Átmérő: 0,10 mm
Hossz: 50 m

HU Univerzálisan használható előkezsinór, speciális fluorocarbon bevonattal. Víztiszta anyaga miatt a halak számára szinte láthatatlan. Jó
csomótűrő képességű, ugyanakkor kellően lágy ahhoz, hogy a csalit ne akadályozza a szabad mozgásában.

A CHAMPION márka új CHAMPION LEADER FLUOROCARBON ELŐKEZSINÓR 50M 0,10MM terméke egy kiváló minőségű előkezsinór, amely kiválóan alkalmas a horgászat minden típusához. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és strapabíróak, így biztosítva a horgászok számára a legjobb eredményeket.

A CHAMPION LEADER FLUOROCARBON ELŐKEZSINÓR 50M 0,10MM nagyon vékony, csak 0,10 mm átmérőjű, de rendkívül erős. Ez a finom átmérő lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyedén dobjanak, és élvezhessék a finomabb horgászatot. A fluorocarbon anyagból készült előkezsinór kiválóan ellenáll a szakadásnak és a kopásnak, így biztosítva a horgászok számára a maximális tartósságot.

Ezt a terméket a horgászok kiválóan használhatják olyan helyzetekben, amikor a halak különösen óvatosak és érzékenyek. A fluorocarbon anyagból készült előkezsinór láthatatlan a vízben, így a halak nem fognak fenyegetésnek érezni, és könnyebben fognak kapni.

A CHAMPION LEADER FLUOROCARBON ELŐKEZSINÓR 50M 0,10MM nagyon rugalmas és könnyen kezelhető, így a horgászok könnyen csomózhatják és használhatják. A termék kiváló minőségű, és tartós csomókat biztosít, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a halak nem fognak elszabadulni.

A CHAMPION LEADER FLUOROCARBON ELŐKEZSINÓR 50M 0,10MM egy kiváló minőségű termék, amely kiválóan alkalmas a horgászat minden típusához. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és strapabíróak, így biztosítva a horgászok számára a legjobb eredményeket. A termék mérete 50 méter, és csak 0,10 mm átmérőjű, így a horgászok könnyen használhatják és kezelhetik. A termék nagyon rugalmas és könnyen csomózható, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a halak nem fognak elszabadulni. A fluorocarbon anyagból készült előkezsinór kiválóan ellenáll a szakadásnak és a kopásnak, így biztosítva a horgászok számára a maximális tartósságot. A termék láthatatlan a vízben, így a halak nem fognak fenyegetésnek érezni, és könnyebben fognak kapni. A CHAMPION LEADER FLUOROCARBON ELŐKEZSINÓR 50M 0,10MM egy kiváló minőségű termék, amely biztosítja a horgászok számára a legjobb eredményeket.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett