A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CHAMPION LEADER FLUOROCARBON ZSINÓR 50M 0,08MM

Cikkszám: EF-30592-008

Gyártó: CHAMPION

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,08

Zsinór hossza: 50 m

  • Jelenleg nem elérhető
850 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30592-008
Átmérő: 0,08 mm
Hossz: 50 m
HU Univerzálisan használható előkezsinór, speciális fluorocarbon bevonattal. Víztiszta anyaga miatt a halak számára szinte láthatatlan. Jó
csomótűrő képességű, ugyanakkor kellően lágy ahhoz, hogy a csalit ne akadályozza a szabad mozgásában.

A CHAMPION LEADER FLUOROCARBON ZSINÓR 50M 0,08MM egy kiváló minőségű zsinór, amelyet kifejezetten a horgászok számára terveztek. A termék előnye, hogy kiváló minőségű anyagból készült, így hosszú élettartamot biztosít.

A Champion Leader fluorocarbon zsinór egy nagyon erős és tartós zsinór, amely képes ellenállni a legnehezebb kihívásoknak is. A zsinór 50 méter hosszú és 0,08 mm vastag, így tökéletesen alkalmas kisebb halak vagy nagyobb halak fogására is. A zsinór erős és tartós, így nem kell aggódnod azért, hogy eltörik vagy megsérül a halak fárasztása közben.

Az egyik legfontosabb előnye a fluorocarbon zsinóroknak a láthatatlanságuk a vízben. A Champion Leader fluorocarbon zsinór kiválóan átlátszó, így szinte láthatatlan a vízben. Ez lehetővé teszi, hogy a halak ne vegyék észre a zsinórt, így nagyobb esélyed van a sikeres halászatra.

A fluorocarbon zsinórok másik előnye az, hogy rendkívül merevek és tartósak. Ezek a zsinórok nem nyúlnak, így biztosítják a pontos dobást és a halak észrevétlen megfogását. A Champion Leader fluorocarbon zsinór rendkívül merev és tartós, így biztosítja a pontos dobást, és nem hagyja el a halakat.

A Champion Leader fluorocarbon zsinór a Champion egyik legjobb minőségű terméke, amelyet a horgászok számára terveztek. A zsinór kiváló minőségű anyagból készült, így biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízható teljesítményt. Ha igazán megbízható és tartós zsinórt keresel a halászathoz, akkor a Champion Leader fluorocarbon zsinór a legjobb választás.

Összességében, a Champion Leader fluorocarbon zsinór kiváló minőségű termék, amely biztosítja a megbízható teljesítményt és a hosszú élettartamot. A zsinór széles körben használható, és tökéletesen alkalmas kisebb vagy nagyobb halak fogására. Ha igazán megbízható és tartós zsinórt keresel a halászathoz, akkor a Champion Leader fluorocarbon zsinór a legjobb választás.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett