A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CARP HUNTER UV monofil zsinór 150M 0.25

Cikkszám: EF-30041-125

Gyártó: CARP HUNTER

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,25

Zsinór hossza: 150 m

  • Jelenleg nem elérhető
790 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Szerény ára ellenére a piacon kapható egyik legkedveltebb márkája a Carp Hunter pontyos zsinórcsalád.

Cikkszám: 30041-125
Átmérő: 0,25 mm
Hossz: 150 m
Szín: Bronz
Szakítószilárdság: 8,30 kg

Szerény ára ellenére a piacon kapható egyik legkedveltebb márkája a Carp Hunter pontyos zsinórcsalád. A horgászok által irányába mutatott szimpátia bizony nem alaptalan, kevés pénzért cserébe egy rendkívül kopásálló, kis nyúlású, erős zsinórt kapunk. Színe miatt tökéletes választás a legáltalánosabb fenekező és úszós pontyos módszerekhez, a melegebb, opálosabb és a hideg kristálytiszta vizekben is egyaránt eredményesen használható észrevehetetlensége miatt. A környezet színéhez tökéletesen igazodik rézvörös árnyalata.

A horgászat az egyik legnépszerűbb hobbi a világon. Azonban, hogy a horgászat élménye valóban felejthetetlen legyen, szükséges olyan eszközöket használni, amelyek biztosítják a hatékonyságot és a minőséget. A CARP HUNTER márkájú ' CARP HUNTER UV monofil zsinór 150M 0.25' termék egy ilyen eszköz, amely minden horgász számára ideális választás.

A CARP HUNTER UV monofil zsinór 150M 0.25 a legjobb minőségű anyagokból készül. Az UV sugárzásnak ellenálló zsinór nagyon ellenálló, tartós és megbízható. A zsinór vastagsága 0,25 mm, és hossza 150 méter, ami ideális a hosszabb horgászatokhoz is.

Az UV sugárzás ellenálló zsinór a horgászok számára különösen előnyös, mivel megakadályozza a zsinór elszíneződését és az idő előtti elhasználódását. Ezen kívül, a zsinór karcolásálló, ami azt jelenti, hogy kevésbé lesz érzékeny a különböző sérülésekre, és sokkal hosszabb élettartamot biztosít a horgászok számára.

A CARP HUNTER UV monofil zsinór 150M 0.25 a legjobb választás a nagyobb halak fogásához is, mivel nagyon erős és húzóereje akár 8 kg is lehet. Ez a zsinór nagyon rugalmas és könnyen használható, ami megkönnyíti a halak kifogását.

A zsinór színe is nagyon fontos a horgászat során. A CARP HUNTER UV monofil zsinór 150M 0.25 narancssárga színe segít a horgászoknak a zsinór láthatóságának javításában. Ez különösen fontos a homályos vizekben, vagy amikor a halak mélyebben tartózkodnak.

A CARP HUNTER UV monofil zsinór 150M 0.25 a horgászok számára minden szempontból ideális választás. Tartós és megbízható, kiváló minőségű anyagokból készül, és rendkívül hatékony a nagyobb halak kifogásához is. A termék SEO szempontjai szintén nagyon fontosak, mivel ezek segítenek a termék minél több horgász számára történő elérhetőségében.

A CARP HUNTER UV monofil zsinór 150M 0.25 mérete ideális a horgászok számára, akik hosszabb horgászatokat terveznek. A 150 méteres hosszúság lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb távolságra dobjanak, ami növeli a halak elérhetőségét. A zsinór vastagsága 0,25 mm, ami megfelelő vastagság a nagyobb halak kifogásához is.

Összességében, a CARP HUNTER UV monofil zsinór 150M 0.25 minden horgász számára ajánlott termék, amely biztosítja a hatékonyságot és a minőséget a horgászat során. Az UV sugárzásnak ellenálló, tartós és megbízható, és nagyon hatékony a nagyobb halak kifogásához is. A termék SEO szempontjai is figyelembe vannak véve, hogy minél több horgász számára legyen elérhető. A CARP HUNTER UV monofil zsinór 150M 0.25 minden horgász számára ideális választás, és garantáltan nem okoz csalódást.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett