A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CARP HUNTER FLUO monofil zsinór 600M 0.35MM

Cikkszám: EF-30042-635

Gyártó: CARP HUNTER

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,35

Zsinór hossza: 600 m

  • Jelenleg nem elérhető
1 790 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Az Energo Team Carp Hunter pontyozó zsinórja máris óriási népszerűségnek örvend.

Cikkszám: 30042-635
Átmérő: 0,35 mm
Hossz: 600 m
Szín: Fluo sárga
Szakítószilárdság: 13,9 kg

Az Energo Team Carp Hunter pontyozó zsinórja máris óriási népszerűségnek örvend. A fluosárga színű, lágy monofil zsinór különleges felületkezelésének köszönhetően kiváló minőségű erős, kopásálló zsinór. Simán pereg le az orsó dobjáról, garantáltan nagy távolságba juttatva a végszereléket. Színe, különösen éjszaka, lehetővé teszi a végszerelék helyzetének megállapítását és a megakasztott hal mozgásának követését. Óriás tekercses dobon kerül forgalomba, a 600 m elegendő akár egy hosszú szezonra is.

A CARP HUNTER FLUO monofil zsinór 600M 0.35MM egy olyan termék, amelyet azoknak a horgászoknak ajánlunk, akik szeretnék javítani a fogási esélyeiket. A zsinór kiváló minőségű anyagból készült, amelynek köszönhetően rendkívül erős és tartós. A CARP HUNTER FLUO zsinór együttesen határoz meg minden horgászati ​​tulajdonságot, amelyre szükségünk van az álmaink halának megfogásához.

A zsinór hossza 600 méter, átmérője pedig 0,35 mm, ami ideális az összes típusú halhoz. A CARP HUNTER FLUO monofil zsinór színe fluo, ami azt jelenti, hogy rendkívül jól látható, még rossz fényviszonyok között is. Ez lehetővé teszi a pontosabb dobást és a halak megfigyelését a víz alatt.

Az egyik legnagyobb előnye a CARP HUNTER FLUO zsinórjának a kiváló kopásállóság. Az anyagból készült, amely kiválóan ellenáll a víznek, a szennyeződéseknek és a napsütésnek. Ez a kopásállóság hosszú élettartamot biztosít a zsinórnak, ezáltal csökkentve a költségeket, amelyeket a zsinórcsere jelent.

A CARP HUNTER FLUO monofil zsinór kiválóan alkalmas hosszú távú horgászatra is. A zsinór kiválóan bírja az erős halakat, amelyeket hosszú ideig kell fogni. A zsinór anyaga kiválóan ellenáll a nyomásnak és a húzásnak, ami különösen fontos, ha nagyobb méretű halakat akarunk fogni.

A CARP HUNTER FLUO monofil zsinór egy másik nagy előnye a nagyfokú érzékenysége. A zsinór kiválóan reagál a halak érintésére, ami lehetővé teszi a horgásznak, hogy észrevegye a halat, még mielőtt az a horogba akadna. Ez nagy előnyt jelent a horgászoknak, mert lehetővé teszi számukra, hogy precízen dobjanak és megbízhatóan fogják a halakat.

Tehát ha szeretnél javítani a fogási esélyeidet, akkor a CARP HUNTER FLUO monofil zsinór 600M 0.35MM a tökéletes választás. Ez a zsinór kiváló minőségű, tartós, és kiválóan reagál a halakra. A zsinór hosszú élettartamú, és kiválóan alkalmas hosszú távú horgászatra. A fluo szín nagy előnyt jelent a rossz fényviszonyok között, és a nagy érzékenység lehetővé teszi a horgászok számára, hogy pontosan és megbízhatóan fogják a halakat. Válaszd a CARP HUNTER FLUO monofil zsinórját, és tartsd a halakat a horogon!

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett