A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CARP HUNTER FLUO monofil zsinór 150M 0.35

Cikkszám: EF-30042-135

Gyártó: CARP HUNTER

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 35

Zsinór hossza: 150 m

  • Jelenleg nem elérhető
620 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 2.82
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Egyre több horgász esküszik a feltűnő, fluoreszkáló zsinórok használatára. És mennyire igazuk van!

Cikkszám: 30042-135
Átmérő: 0,35 mm
Hossz: 150 m
Szín: UVsárga
Szakítószilárdság: 13,90 kg

Egyre több horgász esküszik a feltűnő, fluoreszkáló zsinórok használatára. És mennyire igazuk van! A Capr Hunter Fluo nemcsak fizikai szerkezeti tulajdonságával, de színével is hódít. Az esti, éjszakai órákban fogjuk érezni igazán a különbséget a hagyományos zsinórokkal szemben. Még a legkevesebb fény mellett is pontosan nyomon tudjuk követni a zsinórunk állását, a megakasztott hal útját tökéletesen le tudjuk követni vele. Hatalmas segítség ez, ha fákkal, tuskókkal, egyéb tereptárgyakkal zsúfolt területen kell befejezni a fárasztás kényes műveletét.

A CARP HUNTER márka FLUO monofil zsinórja minden horgász számára ideális választás lehet. A 150 méter hosszú és 0,35 mm vastag zsinór tökéletesen alkalmas az édesvízi halak, különösen a pontyok és kárászok fogására.

Az első és talán legfontosabb előnye a CARP HUNTER FLUO monofil zsinórjának az, hogy nagyon könnyen látható a vízben. A világos, neon színnek köszönhetően a horgászok könnyen követhetik a zsinórt a víz felszínén, még rossz fényviszonyok mellett is. Ez különösen fontos lehet, ha horgászunk éjszaka vagy borús időben, amikor a hagyományos zsinórok nehezebben láthatók a vízben.

A CARP HUNTER FLUO monofil zsinórja rendkívül erős és tartós. Az anyag, amiből készült, garantálja, hogy a zsinór nem tör el könnyen, még ha keményebb halakkal is harcolunk. A zsinór kiválóan ellenáll a kopásnak és a sérüléseknek, így hosszú ideig használható marad.

A zsinór rendkívül jól csúszik a gyűrűkön, ami nagyon fontos, ha messzebbre szeretnénk dobni a csalit. A zsinór sima felülete garantálja, hogy a dobás során ne akadjon meg a gyűrűkben, így a horgászunk könnyebben tudja irányítani a csalit.

A CARP HUNTER FLUO monofil zsinór szintén nagyon könnyen kezelhető. A zsinór kialakítása lehetővé teszi, hogy a horgászunk könnyen kössön vele csalit és csomót, így időt és energiát takaríthat meg.

Végül, de nem utolsó sorban, az ár-érték aránya is nagyon kedvező a CARP HUNTER FLUO monofil zsinórjának. A termék ára nagyon versenyképes, és figyelembe véve a zsinór minőségét és előnyeit, a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy nagyon jó befektetést tesznek az árának megfelelően.

Összességében a CARP HUNTER FLUO monofil zsinórja egy kiváló minőségű és nagyon hasznos eszköz minden horgásznak. A zsinór könnyen látható, erős, tartós, könnyen kezelhető és nagyon jó ár-érték arányú. A CARP HUNTER FLUO monofil zsinórja egy olyan termék, amelyet minden horgász érdemes kipróbálni.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett