A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CARP HUNTER FLUO monofil zsinór 150M 0.30

Cikkszám: EF-30042-130

Gyártó: CARP HUNTER

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,30

Zsinór hossza: 150 m

  • Jelenleg nem elérhető
540 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 3.82
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Egyre több horgász esküszik a feltűnő, fluoreszkáló zsinórok használatára. És mennyire igazuk van!

Cikkszám: 30042-130
Átmérő: 0,30 mm
Hossz: 150 m
Szín: UVsárga
Szakítószilárdság: 11,50 kg

Egyre több horgász esküszik a feltűnő, fluoreszkáló zsinórok használatára. És mennyire igazuk van! A Capr Hunter Fluo nemcsak fizikai szerkezeti tulajdonságával, de színével is hódít. Az esti, éjszakai órákban fogjuk érezni igazán a különbséget a hagyományos zsinórokkal szemben. Még a legkevesebb fény mellett is pontosan nyomon tudjuk követni a zsinórunk állását, a megakasztott hal útját tökéletesen le tudjuk követni vele. Hatalmas segítség ez, ha fákkal, tuskókkal, egyéb tereptárgyakkal zsúfolt területen kell befejezni a fárasztás kényes műveletét.

A CARP HUNTER FLUO monofil zsinór 150M 0.30 egy kiváló minőségű termék, amely a horgászok számára készült. Ez a zsinór nagy előnye, hogy könnyen látható, így könnyebb követni a halak mozgását a vízben. Ezenkívül, a zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, így nagyon erős és tartós.

A CARP HUNTER FLUO monofil zsinór 150M 0.30 mérete nagyon kényelmes a horgászok számára, akik szeretnek hosszabb időt eltölteni a vízparton. Ez a zsinór 150 méter hosszú, így elegendő ahhoz, hogy a horgászok a kedvenc helyeiken horgásszanak anélkül, hogy aggódniuk kellene a zsinór elhasználódása miatt.

A CARP HUNTER FLUO monofil zsinór 150M 0.30 előnye, hogy nagy teherbírású. Ez azt jelenti, hogy a zsinór képes ellenállni a nagyobb halaknak is, így a horgászoknak nem kell aggódniuk azon, hogy a zsinór elszakad, amikor nagyobb halat kapnak. Ez különösen fontos, ha a horgászok versenyeznek, vagy ha egyszerűen csak szeretnének egy nagyobb halat elkapni.

A CARP HUNTER FLUO monofil zsinór 150M 0.30 kiváló minőségű anyagokból készült. Ez azt jelenti, hogy a zsinór tartós és ellenáll a korróziónak, ami különösen fontos, ha a horgászok tengeri környezetben horgásznak. Ezenkívül, a zsinór rendkívül rugalmas, ami nagyon hasznos, ha a horgászok nagyobb halakat próbálnak kifogni.

A CARP HUNTER FLUO monofil zsinór 150M 0.30 előnye, hogy könnyen kezelhető. Ez azt jelenti, hogy a horgászoknak nem kell aggódniuk azon, hogy a zsinór összegabalyodik vagy nehéz kezelni. Ezenkívül, a zsinór könnyen csúszik a vezetőgyűrűkön, ami nagyon fontos, hogy a horgászok ne veszítsék el a halat.

Összességében, a CARP HUNTER FLUO monofil zsinór 150M 0.30 egy kiváló minőségű termék, amely sok előnnyel rendelkezik a horgászok számára. Ez a zsinór nagyon erős és tartós, könnyen kezelhető, nagy teherbírású és rendkívül rugalmas. Emellett, a zsinór könnyen látható, ami nagyon fontos, ha a horgászok követni akarják a halak mozgását a vízben. Ha a horgászok egy jó minőségű és megbízható zsinórra vágynak, akkor a CARP HUNTER FLUO monofil zsinór 150M 0.30 ajánlott választás.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett