A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór 600M 0.25MM

Cikkszám: EF-30040-625

Gyártó: CARP HUNTER

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,25

Zsinór hossza: 600 m

  • Jelenleg nem elérhető
1 390 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Az Energo Team-től megszokott, kiváló minőségű pontyozó monofil zsinór. A monofil zsinóroknál nagyon fontos szempont a kopásállóság és a környezet hatásaival szembeni ellenálló képesség. A vizek sóderos, homokos, iszapos alja rendkívüli módon próbára teszi a zsinórunkat. A Carp Hunter zsinór professzionális kopolimerből készül amely jól bírja a kötéseket, csomókat, kicsi az emlékező képessége és magas szakító szilárdsággal rendelkezik. Ezek a tulajdonságok teszik kiváló feeder zsinórrá.

Cikkszám: 30040-625
Átmérő: 0,25 mm
Hossz: 600 m
Szín: füst
Szakítószilárdság: 8,30 kg

Az Energo Team-től megszokott, kiváló minőségű pontyozó monofil zsinór. A monofil zsinóroknál fontos szempont a kopásállóság és a környezet hatásaival szembeni ellenálló képesség. Mivel a vizek sóderos, homokos, iszapos alja rendkívüli módon próbára teszi a zsinórunkat. A Carp Hunter zsinór professzionális kopolimerből készül, amely jól bírja a kötéseket, csomókat, kicsi az emlékező képessége és magas szakítószilárdsággal rendelkezik. Ezek a tulajdonságok teszik kiváló feeder zsinórrá.

A CARP HUNTER márkájú 'CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór 600M 0.25MM' kiváló minőségű zsinór, amely kifejezetten a horgászok számára készült. Ez a termék a horgászok számára kínálja a legjobb minőséget és megbízhatóságot, amelyre szükségük van ahhoz, hogy sikeresen halásszanak.

Az első dolog, amit érdemes megemlíteni, az a zsinór hossza. A CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór 600 méter hosszú, így elegendő zsinórral rendelkezik ahhoz, hogy akár hosszabb távon is halásszon. Emellett az 0,25 milliméter vastagság biztosítja a megfelelő erősséget és tartósságot, amire szükség van ahhoz, hogy a halakat biztonságosan és hatékonyan ki lehessen fogni.

A CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór kiváló minőségű, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy megbízható zsinórral rendelkeznek. Az anyaga, a poliamid, nagyon erős és ellenálló, ami azt jelenti, hogy nem fog elszakadni vagy megsérülni, még akkor sem, ha nagyon nagy halakat próbál kiemelni a vízből.

A zsinór színe is fontos tényező, mivel ez hatással lehet arra, hogy mennyire hatékonyan lehet halászni. A CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór fekete színe segít abban, hogy a zsinór ne legyen túl feltűnő a vízben, így a halak nem fognak megijedni tőle. Emellett a fekete szín lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyebben kövessék a zsinórt a vízben, még rossz fényviszonyok mellett is.

A CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór nagyon könnyen használható, ami nagyon fontos a horgászok számára. Ez a zsinór nagyon sima, így könnyen lecsúszik a botról, és nem akad el a zsinórvezetőkben. Emellett az ellenálló képessége is nagyon fontos, mivel a halak megpróbálhatják eltávolítani a csalit a zsinórról, de a CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór ellenáll ezeknek a próbálkozásoknak.

Végül, de nem utolsósorban, érdemes megemlíteni, hogy a CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór nagyon jó ár-érték arányú termék. Ez a termék kiváló minőséget és megbízhatóságot kínál a horgászok számára, de mégis nagyon megfizethető áron. Ez azt jelenti, hogy a horgászok nem kell sok pénzt költeniük egy jó minőségű zsinórra, amely biztosítja a sikeres halászatot.

Összességében a CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór 600M 0.25MM kiváló minőségű zsinór, amely kifejezetten a horgászok számára készült. Ez a zsinór kiváló minőséget és megbízhatóságot kínál, és biztosítja a sikeres halászatot. A zsinór hossza és vastagsága megfelelő ahhoz, hogy hatékonyan halásszon, és a fekete színe lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyen kövessék a zsinórt a vízben. Emellett a zsinór sima és ellenálló, ami megkönnyíti a használatát. Végül, de nem utolsósorban, a CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór nagyon jó ár-érték arányú, így a horgászok nem kell sok pénzt költeniük egy jó minőségű zsinórra.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett